منو
 صفحه های تصادفی
مبانی نظریه فرومغناطیس
کالیفرنیم
رشته گیاهان دارویی
تکل در فوتبال
بواط
بحث:لنین
عدد اول
امام حسن عسگری و خبر غیبی از حال یاران
فرهنگسرای شهر
چوپانیان
 کاربر Online
377 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سبحانی 3 ستاره ها ارسال ها: 327   در :  سه شنبه 15 فروردین 1385 [10:41 ]
  روغن ماهی به استخوانها استحکام میبخشد
 

روغن ماهی به استخوانها استحکام میبخشد.

تحقیقات اخیر دانشگاه Purdue نشان داده است که علت استحکام استخوانها در کسانی که ماهی میخورند دریافت زیاد کلسیم نیست بلکه علت این امر وجود چربیهای امگا-3 در ماهی و روغن ماهی میباشد. چربیها به انواع مختلفی تقسیم میشوند دو گروه از تقسیم‌بندی چربیها بر اساس پیوندهای دوگانه شان عبارتند از چربیهای اشباع مانند چربیهای موجود در گوشت و چربیهای غیر اشباعی مانند چربیهای موجود در روغنهای گیاهی و روغن ماهی .

چربیهای غیر اشباع مورد نیاز بدن نیز خود بر دو نوعند چربیهای امگا-3 که در بدن ماهیهای آبهای عمیق یافت میشوند و چربیهای امگا-6 که در روغنهای گیاهی یافت میشوند. مدت زمان زیادی است که ما میدانیم چربیهای امگا-3 با جلوگیری از تشکیل لخته باعث بهبود و جلوگیری از بروز حملات قلبی میگردد اما همانطور که میدانید چربیهای چند غیراشباعی دارای مدت زمان انقضای کمی هستند و به همین منظور شرکتهای سازنده اینگونه روغنها را به روغنهای نیمه اشباعی تبدیل مینمایند. روغنهای غیر اشباعی میتوانند باعث ایجاد حمله‌های قلبی و انواع سرطانها شوند. به همین منظور دکترها برای پیشگیری از بروز حمله‌های قلبی توصیه میکنند که دوبار در هفته از ماهی استفاده کنیم و مصرف فرآورده‌های شیرینی پزی و مواد ساخته شده از روغنهای نیمه اشباعی را کاهش دهیم.

چربیهای امگا-3 با بلوکه کردن پروستاگلندینها باعث استحکام استخوانها میشوند. چربیهای امگا-3 باعث تحریک ترشح هورمون رشد میشوند. بنابراین مصرف دو نوبت ماهی در هفته باعث میگردد که علاوه بر پیشگیری از ایجاد بیماریهای قلبی استخوانهای شما نیز استحکام یابد.

  امتیاز: 0.00