منو
 صفحه های تصادفی
معرفی رشته های دانشگاهی
نظرخواهی معاویه از مروان بن حکم درباره امام حسین علیه السلام
آیا به راستی تنبیه موثر است؟
رفتار مسالمت آمیز با اقلیت های مذهبی
زمین‌شناسی نفت
دوره فروپاشی و زوال سلسله صفویه-دخالت و میزان نفوذ حرمسرا و دربار در امر حکومت
نواحی تکراری
تراژدی
قدر ستارگان
روابط ایران و هند
 کاربر Online
747 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فلاحیان 3 ستاره ها ارسال ها: 93   در :  سه شنبه 29 فروردین 1385 [05:11 ]
  هويج منبعى گرانبها از ويتامين A
 

هويج


آب هویج غنى ترین منبع ویتامین A به شمار مى رود و براى درمان انواع بیمارى ها مفید است. آب هویج به دلیل دارا بودن مقادیر زیادى «بتاکاروتئین» دشمن اصلى سرطان است و داراى مقادیر زیادى ویتامین ها و مواد معدنى حیاتى و ضرورى است. علاوه بر این آب هویج منبع خوبى براى تأمین ویتامین B، C و کلسیم است. و به دلیل دارا بودن فیبرپکتین باعث کاهش میزان کلسترول مى شود. مصرف روزانه آب هویج و آب اسفناج براى تقویت ریشه موها و جلوگیرى از ریزش آنها بسیار توصیه مى شود.
آب هویج به دلیل خاصیت قلیایى قوى باعث تصفیه خون مى شود. «بتاکاروتئین» موجود در هویج در بدن به ویتامین A تبدیل مى شود که براى تقویت سیستم دفاعى بدن، نگهدارى پوست، تنظیم عملکرد فعالیت هاى ریه ها و روده و رشد سلول هاى سالم، لازم و ضرورى است. همچنین آب هویج خطر ابتلا به بیمارى هاى قلبى و افزایش فشار خون را به حداقل مى رساند.
در هویج هورمون گیاهى به نام «توکوکینین» وجود دارد که شبیه انسولین است و براى بیماران دیابتى بسیار مفید است. اما از خاصیت اصلى هویج ویتامین A موجود در آن براى داشتن چشم هایى سالم غافل نشوید. سوپ هویج نیز بهترین درمان طبیعى براى بیمارى اسهال است.

ضعف بینایى و مشکلات حافظه

مطالعات جدید نشان مى دهد. بیمارى AMD فارمکولار که در اثر بالا رفتن سن ایجاد مى شود و باعث ضعف بینایى مى شود با بروز مشکلاتى در قدرت تفکر و یادگیرى حافظه مرتبط است.
آزمایشات مختلف بر روى ۳ هزار فرد مسن نشان داد که در آن دسته از افرادى که به بیمارى AMD حاد مبتلا هستند، فعالیت هاى مغزى نیز بسیار ضعیف تر است.
بنابراین کاهش سلول ها در مغز که باعث کاهش عملکردهاى مغزى و روانى مى شود و مرگ سلول هاى عصبى در چشم در اثر یک فاکتور و یا عامل مرتبط با دو شرایط به وجود مى آید. روند کاهش قدرت بینایى در افراد پیر باعث کاهش ظرفیت رشد و نگهدارى روابط و شرکت آنها در فعالیت هاى مختلف مى شود.
البته هنوز عامل ابتلا به این دو وضعیت شناخته نشده است، اما این نکته وجود دارد که هر چیزى که باعث نقص و عدم کارآیى شناخت مى شود، مى تواند باعث AMD نیز بشود.

منبع:


http://www.iran-newspaper.com

  امتیاز: 0.00