__اسفناج به علت داشتن ید برای مبتلایان به گواتر مفید است. اسفناج دارای ویتامینهای K ، D ، C ، B ، A و نیاسین، مواد معدنی و املاحی مانند آهن، فسفات، فسفر، پتاسیم، کلسیم و ید است.اسفناج یکی از سبزیجات بسیار مفید برای مبارزه با سرطان است. این سبزی خطر ابتلا به سرطان را پایین کاهش و در پیشگیری از آن مفید است.
اسفناج به علت داشتن منیزیم تا حدودی جلوی پیشرفت سرطان را میگیرد و محرک کلیهها بوده و کار و فعالیت آنها را زیاد میکند.
این گیاه ترشحات صفرا را افزایش و حرکات دودی شکل روده را تقویت میکند.یکی دیگر از خواص درمانی اسفناج درمورد بیماری قند است. افرادی که بیماری قند دارند بایستی در روز دو الی سه مرتبه اسفناج میل کنند.آب اسفناج به علت دارا بودن املاح معدنی، کلروفیل و آهن در تامین عناصر معدنی و ضروری بدن همچنین سازندگی خون مؤثر بوده و از آن در رفع کم خونی ها می توان نتایج درمانی گرفت.
اسفناج همچنین در تقویت بیماران در دوره نقاهت و رفع خستگیهای جسمانی و روحی اشخاص مسن و اطفال اثرات مفید دارد و در عین حال به علت داشتن فسفات برای بیماران نقرسی، رماتیسمی، ورم روده، معده و سنگهای صفراوی ضرر دارد و اسید اوریک و اوره و میزان فشارخون را افزایش میدهد.بنابراین به علت داشتن آهن و املاح معدنی موجود و مقدار زیاد ویتامین B به رشد موها کمک می کند.
همچنین برای افرادی که مبتلا به کم خونی هستند مصرف آن فوق العاده مفید است.اسفناج در موارد رفع سرفههای خشک، آسم، رفع سردرد، دل درد، کمردرد، تب های حاد، گواتر و رفع تشنگی، گرفتگی صدا و بیماری های مقاوم پوست استفاده میشود.__
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!