منو
 کاربر Online
982 کاربر online
 : نجوم
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  یکشنبه 28 خرداد 1385 [10:20 ]
  بشر باید برای بقای نسل خود فضا را تسخیر کند.
 

به عقیده `استفان هاوکینگ` ، بقای نسل ‌بشر ، در گرو یافتن مکان‌های قابل سکونت دیگری در جهان است.

این کیهان‌شناس برجسته انگلیسی ، در گفت‌وگویی مطبوعاتی در هنگ‌کنگ ، این کار را تنها راه نجات از خطرهای فزاینده نابودگر حیات روی زمین عنوان‌کرد.

`پروفسور هاوکینگ` پیش‌بینی کرده ‌است که بشر تا بیست‌سال آینده می‌تواند پایگاهی دائمی روی ماه برپا کند و در چهل‌سال آینده ، این کار را روی مریخ انجام خواهد داد؛ اما خاطرنشان کرده ‌است که تا وقتی به یک منظومه ستاره‌ای دیگر سفر نکنیم، نمی‌توانیم جایی به ‌خوبی زمین پیدا کنیم.

هاوکینگ هم‌چنین ابراز امیدواری کرد که اگر در طول یک 100 سال آینده ، مردم زمین دست از کشتار یکدیگر بردارند، می‌توانند به فن‌آوری پایگاه‌های فضایی مستقل از زمین دست پیدا کنند.

وی گفت: رویدادهایی ناگهانی مانند گرمایش جهانی ، جنگ هسته‌ای ، ویروس‌های دست‌کاری‌شده ژنتیکی و بسیاری از خطرهای دیگری که حتی فکرش‌را نکرده‌ایم، می‌توانند حیات روی زمین را به‌ نابودی بکشند و متاسفانه احتمال وقوع چنین فجایعی روزبه‌روز افزایش می‌یابد.

استیفن هاوکینگ 64 ساله ، استاد دانشگاه کمبریج و وارث کرسی تدریس `سر آیزاک نیوتون` و `پل دیراک` (معمار مکانیک کوانتوم نسبیتی) است.

وی چهل‌سال است به‌دلیل ابتلا به نوعی اختلالی عصبی به‌نام ALS روی صندلی چرخ‌دار نشسته‌است و با کمک رایانه با اطراف خود ارتباط برقرار می‌کند.

به نوشته پارس‌اسکای ، کتاب او به نام A Brief History of Time یکی از پرفروش‌ترین آثار علمی جهان است که با عنوان تاریخچه زمان به فارسی ترجمه شده‌است.

وی به‌تازگی اعلام کرده‌است با همکاری دخترش ، لوسی ، مشغول نوشتن کتابی درباره جهان برای کودکان است.

این کتاب ، داستانی در مورد شگفتی‌های جهان است و گروه سنی خوانندگان مجموعه کتاب‌های هری‌پاتر را هدف گرفته‌است! از کتاب جدید جزئیات بیشتری منتشر نشده ‌است.


منبع:خبرگزاری دانشجویان ایران

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  سه شنبه 30 خرداد 1385 [05:57 ]
  چگونگی تسخیر فضا
 

با سلام

واقعا فضا را چگونه میشود تسخیر کرد؟
آیا تسخیر فضا فقط فرستادن چند تا ماهواره به فضا و عکسبردار یبه توسط آنها و این جور چیزهاست؟
اصلا چرا باید فضا تسخیر شود؟
آیا در این راستا حکومت بر فضا و عوارض سفرهای فضایی مطرح نمیشود؟

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  شنبه 10 تیر 1385 [14:07 ]
  فضاپیمایی با قابلیت استفاده مجدد
 

هند فضاپیمایی با قابلیت استفاده مجدد می‌سازد. در عصر استفاده از محصولات و تولیدات یک بار مصرف، هندیها قصد دارند که دست به اقدام متفاوتی بزنند، یعنی طراحی و ساخت فضاپیمایی با قابلیت استفاده مجدد. به گزارش سرویس «فن‌آوری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ، این وسیله حمل و نقل فضایی همچون راکتی وارد فضا شده اما این قابلیت را هم دارد که فرودی همچون یک هواپیما داشته باشد.


در حقیقت طراحی و ساخت این وسیله حمل و نقل فضایی پیوندی از راکت و فن آوری‌های هوا ــ فضا خواهد بود. در صورت تحقق چنین ایده‌ای هزینه ارسال محموله‌های فضایی به خارج از جو زمین به یک دهم هزینه‌های فعلی خواهد رسید. این وسیله جدید دارای مشکلی همچون هواپیماهای RLV است و در لحظاتی با سرعتی بالغ بر چند برابر سرعت صورت وارد فضا خواهد شد. قرار است که نخستین آزمایش‌های مربوط به این وسیله حمل و نقل در سال 2008 یا 2009 میلادی صورت گیرد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فرشباف 3 ستاره ها ارسال ها: 213   در :  چهارشنبه 20 دی 1385 [09:38 ]
  سفر هاوکینگ به فضا
 

روزنامه `دیلی تلگراف` روز دوشنبه در مصاحبه‌ای با پروفسور `استفن هاوکینگ` فیزیک‌دان بزرگ انگلیسی که به مناسبت بزرگداشت شصت و پنجمین سالگرد تولد او انجام گرفت، گفت هاوکینگ در حال برنامه ریزی یک سفر فضایی است. به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، این دانشمند که به دلیل نوشتن کتاب `تاریخ کوتاهی از زمان` که پر فروش‌ترین کتاب سال ‪ ۱۹۸۸‬در سطح جهان بود به شهرت زیادی رسیده است به دیلی تلگراف گفت که امسال سرگرم برنامه‌ریزی یک پرواز با جاذبه صفر است و تصمیم دارد در سال ‪ ۲۰۰۹‬به فضا رود.

`پرواز در جاذبه صفر` پروازی است که در جریان آن هواپیما به گونه‌ای پرواز می‌کند که به سرنشینان آن بطور موقت حالت بی‌وزنی می‌دهد و بدین ترتیب وضعیتی شبیه شرایط موجود در فضا را ایجاد می‌کند. سفر هاوکینگ به خارج از جو زمین به چگونگی پیشرفت برنامه گردشگری فضایی `سر ریچارد برانسون` سرمایه‌دار بزرگ انگلیسی بستگی دارد. برانسون با طراحی این برنامه که آن را `کهکشان دست نخورده` نام گذاشته است، در نظر دارد از سال آینده مسافران را به مدار نزدیک به زمین ببرد.

دیلی تلگراف نوشت سر ریچارد هزینه سفر هاوکینگ را تقبل خواهد کرد.

پروفسور هاوکینگ که استاد کامل ریاضی دانشگاه کمبریج است - سمتی که زمانی به `سر اسحق نیوتن` تعلق داشت - در سن ‪ ۲۲‬سالگی دچار بیماری نادر `لو گریگ` شد. اکنون او بر اثر این بیماری عصب‌های حرکتی که پیش رونده نیز هست، روی صندلی چرخدار حرکت می‌کند و با کمک تجهیزات صوتی خاص سخن می‌گوید. محور فعالیت وی بر کیهان شناسی نظری و جاذبه کانتومی قرار دارد و ماهیت موضوعاتی چون فضا-زمان، تئوری `بیگ بنگ` و سیاه‌چاله‌ها را بررسی می‌کند.

  امتیاز: 0.00