منو
 صفحه های تصادفی
مدارهای ماهواره‌ای
آنورتوزیت ها
رنگ سیاه
موجودات فرازمینی
عواقب سوء آزار حضرت علی علیه السلام
دیوانسالاری
پنیر پرورده
قانون های تابندگی
آمار کشتگان جنگ صفین
حرکت امام مهدی علیه السلام به سوی مدینه
 کاربر Online
1046 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 28 مرداد 1385 [06:44 ]
  درباره نزدیک بینی
 

نزدیک بینی یا مایوپیا هنگامی رخ می دهد که شخص در دیدن اشیای دور دچار اشکال می شود. عینک، لنزهای تماسی یا جراحی لیزیک ممکن است برای تصحیح نزدیک بینی به کار رود.

کالج اوپتومتریست های آمریکا این توصیه ها را برای کاهش یا پیشگیری از نزدیک بینی ارائه می کند:

  • هنگام خواندن وضعیت مناسبی به خود بگیرید - مستقیم بنشینید و با نزدیک یا دورنگه داشتن بیش از حد کتاب به چشمانتان فشار نیاورید.
  • ترتیبی دهید که همیشه هنگام مطالعه یا کار نور اتاق مناسب باشد.
  • هنگام مطالعه یا کار با کامپیوتر یا هر فعالیتی که ممکن است به چشم فشار آورد، منظماً کار را قطع کنید و به چشم هایتان استراحت دهید.
  • اگر متوجه شدید که موقع خواندن قوز می کنید یا در دیدن اشیای دور مشکل دارید به متخصص چشم یا اوپتومتریست مراجعه کنید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  یکشنبه 29 مرداد 1385 [10:42 ]
  نزدیک بینی زودرس کودکان در اثر استفاده نادرست از رایانه.
 

دبیر نهمین کنگره سراسری اپتومتری ایران هشداد داد: استفاده نادرست از رایانه و قرار گرفتن بیش از حد کودکان در برابر آن منجر به نزدیک بینی زودرس در کوکان می‌شود. دکتر `محمد آقازاده امیری` با اعلام این خبر افزود: قرار گرفتن بیش از حد کودکان در برابر رایانه عوارض مختلفی از جمله درد گردن ،شانه و پشت را به دنبال دارد.

وی گفت:بر اساس آخرین تحقیقات به عمل آمده ،نقش و تاثیر عوامل محیطی در ایجاد مشکلات بینایی در کودکان بیش از زمینه‌های ارثی است که می‌توان به مواردی همچون قرار گرفتن نامناسب در برابر مانیتور رایانه ، نور نامناسب محیط و قرار گرفتن در یک وضعیت ثابت در زمان طولانی اشاره کرد.

وی افزود: این امر باعث عوارضی مانند نارسایی بینایی، چشم درد، خشکی چشم،سوزش و خارش چشم، استرس‌های ماهیچه‌ای چشم و مواردی همچون دردهای سیستم عضلانی و گردن و شانه و اسکلتی بدن می‌شود. وی تطابق پذیری زیاد کودکان در شرایط محیطی نامناسب را مهمترین عامل در ایجاد نارسایی‌های چشمی عنوان کرد و افزود: از جمله راههای جلوگیری از این مشکلات،انجام معاینات اولیه چشمی در کودکان توسط اپتومتریست ها و چشم پزشکان متخصص و ایجاد شرایط محیطی مناسب مانند تنظیم نور مناسب برای محیط و هم سطح بودن چشمها با مانیتور است.

وی افزود: زاویه دید مناسب نسبت به مانیتور به اندازه ‪ ۱۰‬الی ‪ ۱۵‬درجه از بالا به سمت پایین ،تنظیم فاصله مناسب از صفحه مانیتور در حدود ‪ ۴۵‬الی ‪ ۶۵‬سانتی متر ، قرار گرفتن سر به شکل مستقیم و بالاتر از سطح رایانه، عدم کشیدگی سر به عقب یا جلو که خود باعث ایجاد خستگی ، کشیدگی عضلات و عوارض شدید ماهیچه‌ای گردن و شانه می‌شود از دیگر راههای جلوگیری از مشکلات و نارسایی‌های چشمی است.

نهمین کنگره سراسری اپتومتری ایران با همکاری انجمن اپتومتری ایران و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از هشتم تا دهم شهریورماه امسال برگزار می‌شود.

  امتیاز: 0.00