منو
 صفحه های تصادفی
کشتن امراء توسط پادشاهان صفوی
مواد کنتراست در رایولوژی
آمیلکتیت
کتابهای آمار
واضح بودن نشانه های ظهور امام مهدی علیه السلام
نیترید آلومینیوم
تیمولول
امام علی علیه السلام و تفسیر سبحان الله
نقش مس در صنعت
کمیت برداری
 کاربر Online
286 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline امیر خاکپور 3 ستاره ها ارسال ها: 433   در :  سه شنبه 14 شهریور 1385 [07:18 ]
  توصیه هایی برای افراد مبتلا به جوش
 

توصیه هایی برای افراد مبتلا به جوش



تصویر



::بیمار) دختر 27ساله‌ای هستم از 16 سالگی دچار جوش‌های چرکی در صورت، پشت کتف‌ها و کمر هستم. تاکنون بارها به پزشک مراجعه کرده‌ام و دارو گرفته‌ام، ولی بعد از مدتی کوتاه از درمان، مجدداً جوش‌هایم عود می‌کند. گفته بودند تا 22- 21 سالگی بهتر می‌شوم، ولی متاسفانه هنوز که هنوزه، جوش‌های بزرگ و دردناک و پر از چرکی می‌‌زنم که شدیداً مرا آزار می‌‌دهد. لطفاً مرا راهنمایی کنید؟ تا چه زمانی جوش‌های من ادامه دارد و بهترین درمان با توجه به درمان‌های زیادی که انجام داده‌ام، کدام است؟

پرسش و پاسخ از پزشک متخصص:

  • آیا ایجاد جوش به نوع مواد غذایی مصرف بستگی دارد؟

بر خلاف تصور عموم مردم که فکر می‌کنند مصرف تنقلات و شکلات و غذاهای شیرین باعث ایجاد جوش می‌شود باید ذکر کنم که تاکنون این فرضیه از نظر علمی ثابت نشده است. ولی جاهایی مانند آشپزخانه و جاهای گرم و محیط‌های مشابه می‌توانند عامل ایجاد جوش باشند و تغذیه به تنهایی نمی‌تواند عامل ایجاد جوش باشد.

  • آیا احتمال عود پس از هر بار بهبودی و از بین رفتن جوش‌ها وجود دارد؟

هر چه دوره درمان کامل‌تر و طولانی‌تر باشد و قطع نشود، نتیجه بهبودی مطلوب‌تر می‌باشد. ولی اگر درمان کوتاه مدت باشد و یا مصرف داروهای تجویز شده به طور کامل انجام نگیرد، امکان عود مجدد بیماری وجود دارد.

  • آکنه به چند شکل دیده می‌شود؟

تقسیم‌بندی آکنه معمولاً یک تقسیم‌ بندی ساده می‌باشد که بر اساس شدت بالینی انجام می‌گیرد. به عبارتی بر اساس شدت جوش آن را به سه دسته خفیف، متوسط و شدید تقسیم بندی می‌کنند. این تقسیم بندی براساس شدت ضایعات التهابی می‌باشد. تقسیم بندی دیگری نیز برای آکنه وجود دارد که براساس علایم سیستمیک و عمومی است. به یاد داشته باشید اگر این علایم همراه با تب و لرز و دردهای مفصلی باشد، باعث ایجاد جوشگاه‌های بد شکل می‌شود و درمان در آن موارد نیاز به بررسی بیشتری دارد.

هر چه دوره درمان کامل‌تر و طولانی‌تر باشد و قطع نشود، نتیجه بهبودی مطلوب‌تر می‌باشد.



  • آیا احتمال حساسیت به داروهای مصرفی هست و در این چه کار باید انجام داد؟

بله، احتمال حساسیت به داروهای مصرفی در مواردی وجود دارد. البته ممکن است دارو واکنش تحریک داشته باشد. در این صورت نباید خود سرانه دارو را قطع کرد و لازم است به پزشک مراجعه شود. در این شرایط ممکن است پزشک مقدار مصرف دارو را تغییر دهد یا داروی مناسب دیگری را جایگزین آن نماید.

  • درمان در موارد مقاوم چیست؟

با مصرف گروهی از داروها ممکن است فرد دچار خشکی لب، سردرد، خشکی عمومی پوست، درد مفصلی شود که در صورت مشاهده چنین علایمی مراجعه هر چه سریع‌تر به پزشک متخصص ضروری است. دارویی به نام ` آکوتان` که به نوعی از مشتقات گروه ویتامین A (رتینوئیدها) است، از داروهای اختصاصی و مؤثر در درمان آکنه می‌باشد که معمولاً در موارد مقاوم استفاده می‌شود. توجه به این نکته حایز اهمیت است که این دارو نباید در دوره بارداری مصرف شود و حتی بعد از قطع این دارو نبایستی فردی که از این دارو استفاده می‌کند تا حدود سه ماه باردار شود.

دارویی به نام ` آکوتان` که به نوعی از مشتقات گروه ویتامین A (رتینوئیدها) است، از داروهای اختصاصی و مؤثر در درمان آکنه می‌باشد.


  • توصیه شما به افراد مبتلا به آکنه کدام است؟

چون ضایعات آکنه (خصوصاً در نواحی صورت) ممکن است بد شکل باشند و بعد از درمان نیز جوشگاه‌های بدشکلی در صورت بیمار به جا بگذارند، باید بیماران تحت نظر پزشک باشند و حتماً دارو را کامل مصرف کنند و خودسرانه قطع نکنند و متوجه باشند که درمان این بیماران طولانی مدت است. از کرم‌های چرب کمتر استفاده کنند. از صابون‌های غیربهداشتی و غیراستاندارد استفاده نکنند و در صورت ایجاد علایمی مانند پرمویی، رشد موهای زاید و اختلال در دوره قاعدگی آزمایشات لازم را انجام دهند. این افراد باید به پذیرش طولانی مدت درمان معتقد باشند.

  • توصیه شما به این دختر 27 ساله کدام است؟

این دختر 27 ساله که دارای جوش‌های بزرگ و دردناک و پر از چرک است باید توجه کند که نکته مهم در درمان جوش‌های صورت، کتف و کمروی که به جوش غرور نیز معروف است، ادامه روند درمانی می‌باشد، به علت اینکه در درمان‌های کوتاه مدت، بهبودی مناسب و خوبی حاصل نمی‌شود. اگر هم بهبودی ظاهری ایجاد گردد، با قطع درمان، سریعاً بیماری برگشت می‌کند. ایشان باید به طور مرتب تحت نظر پزشک باشند و دوره درمان را به صورت کامل طی کنند. حوصله به خرج دهند و تا زمانی که پزشک تشخیص می دهد درمان همچنان ادامه داشته باشد. این خانم احتمالاً درمان را به صورت کوتاه مدت انجام داده است، البته ضایعات در تنه و اندام‌ها معمولاً دیرتر از ضایعات صورت بهبود می‌یابند و ایشان اطمینان داشته باشند با مصرف مداوم دارو و تحت نظر پزشک می توانند بهبود یابند.::

دکتر رضا محمدرباطی- متخصص بیماری‌های پوست و مو

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  شنبه 02 اردیبهشت 1385 [06:19 ]
  مصرف کدو و کرفس در درمان جوش صورت موثر است
 

سلام

یک مشاور تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف کدو و کرفس درپیشگیری ودرمان جوش صورت موثر است.

دکتر `رضا آمری‌نیا`: مصرف میوه‌ و سبزی‌های تازه، حبوبات، برنج کامل سبوس‌دار، لوبیا، گردو، تخم‌مرغ، گوشت ماکیان، صدف‌های خوراکی، هویج، خیار، کاهو و اسفناج نیز در درمان جوش و پیشگیری از بروز آن نقش موثری دارد.

`جوش دراثراختلال در غدد چربی پوست درنواحی صورت، بازوان، سینه، شانه و پشت کمر دیده می‌شود.` وی اظهار داشت: از علل مهم بروز جوش بر روی پوست تغییرات هورمون‌های جنسی در سنین بلوغ است که ‌سبب افزایش ترشح ماده‌ای به‌نام `سبوم` (نقش مهمی در نرمی و لطافت پوست دارد) می‌شود.

وی افزود: این تغییرات هورمونی همراه با سایر عوامل همچون حساسیت‌های غذایی، مصرف داروهای ضد بارداری، ید موجود در نمک‌های یددار، شیر، غذاهای آماده، ماهی و جلبرگ‌های خوراکی سبب بروز جوش بر روی پوست می‌شود.

آمری‌نیا گفت: تحقیقات نشان داده کاهش میزان عنصر روی در بدن نیز سبب افزایش بروز جوش بر روی پوست می‌شود. وی به راه‌های پیشگیری از بروز جوش بر روی پوست اشاره کرد و افزود:
تمیز نگهداشتن پوست و پرهیز از مصرف داروها یا کرم‌های روغنی در پیشگیری از بروز جوش روی پوست موثر است.

وی درخصوص درمان جوش گفت: بخور دادن پوست، جلوگیری از ترکاندن جوش، کاهش مصرف کربوهیدرات‌ها، کاهش استرس، شستشوی مکرر پوست، مصرف ویتامین‌های گروه ‪ A‬همراه‌با داروهای آنتی‌بیوتیک، ویتامین ‪ ،B6‬کپسول روی و ژل‌هایی از نوع `نیاسینامید` در درمان جوش موثر است. وی یادآور شد: مصرف داروهای آنتی‌بیوتیک نباید طولانی مدت شود چرا که سبب کمبود ویتامین‌های گروه ‪ B‬در بدن می‌شود.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سبحانی 3 ستاره ها ارسال ها: 327   در :  سه شنبه 14 شهریور 1385 [12:41 ]
  توصیه‌های خودتان چیست؟
 

با سلام
آقای خاکپور خودتان چه توصیه‌هایی رای افراد مبتلا به جوش دارید؟
اینجا فضای گفت و شنود هست لزومی نیست تمامی صحبتها عین نظریات مطرح شده بوده و یا از زبان متخصصی خارج شده باشد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline امیر خاکپور 3 ستاره ها ارسال ها: 433   در :  سه شنبه 14 شهریور 1385 [12:49 ]
  توصیه = افراد مبتلا به جوش
 

با سلام
بله آقای صبحانی شما درست می فرمایید !
راستش من خوشبختانه هنوز مبتلا به جوش نشدم !
اما از دوستانی که صورتون جوش زده شنیدم که برای رفع جوشهای صورتشان از آب لیمو استفاده می کنند !

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  چهارشنبه 15 شهریور 1385 [15:43 ]
  این شد مشارکت انجمنی
 

با سلام

ما دقیقا همین را میخواهیم.
لزومی ندارد تمام اظهار نظرها بر اساس نظریات علمی و ... باشد و یا متخصصی تاییدش کرده باشد.
همین نظرات شما در نهایت منجر به پاسخی زیبا و دلچسب میگردد.
بازم منتظریم.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 21 فروردین 1386 [07:54 ]
  چند دستور برای برطرف کردن جوش‏ها یا غرور جوانی
 

در مورد پوست‏های مبتلا به جوش‏های جلدی به ویژه انواع چرکین استفاده از لوسیون‏های ویژه گیاهی و درمان‏های طبیعی برای برطرف کردن جوش‏های جوانی اغلب مؤثر واقع می‏شود. رژیم غذایی مناسب حاوی مقادیر کافی بستری میوه تازه، مقدار مناسب مواد نشاسته‏ای و ماست بدون چربی نقش بسیار مؤثری در دارابودن پوست و موی سالم و زیبا ایفا می‏کند.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 22 اردیبهشت 1386 [11:11 ]
  Acne
 

با سلام مجدد ، من توصیه های دوستان عزیز را مطالعه کردم ولی باید عرض کنم که همه موارد را به طور کامل و با حوصله حدود 10 سال است که انجام می دهم ولی بهبود نیافتم. همچنین به هر داروخانه ای که سر زدم نسبت به ژل نیاسینامید اضهار بی اطلاعی کردند! همچنین پزشک نیز مرا از استفاده از اکیوتن منع کرده و آن را دارای ساید افکت های شدید می داند. لطفا مرا راهنمایی فرمایید.(اسید سالیسیلیک) تا حدودی به من کمک کرده ولی اگر می توانستم منبع گیاهی آن را پیدا کنم بهتر از کرمهای شیمیایی بود. از زحمات و توجه شما دوستان کمال تشکر را دارم.

  امتیاز: 0.00