منو
 صفحه های تصادفی
نما در تلویزیون
تیره کور
گ.نص بر امامت
فرخزاد پسر مسعود غزنوی
چگونگی قیام 15 خرداد
برپایی عدالت توسط امام مهدی علیه السلام
آبیاری زیر زمینی
سردرد خوشه ای
عدنان
کاربرد هورمون جیبرلین در باغبانی
 کاربر Online
480 کاربر online
 : اقتصاد
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline معصومه قاسمی 3 ستاره ها ارسال ها: 372   در :  سه شنبه 30 آبان 1385 [07:01 ]
  جوانان در کشورهای فقیر بیشتر از کشورهای ثروتمند احساس خوشبختی می‌کنند
 

بررسی جدیدی نشان می‌دهد جوانان در کشورهای در حال توسعه دو برابر همسالان خود در کشورهای توسعه یافته احساس خوشبختی می‌کنند.

هندی‌ها خوشبخت‌ترین جوانان روی زمین هستند، درحالی که جوانان ژاپنی بیشترین احساس بدبختی را دارند.

بررسی جهانی `شبکه‌های بین‌المللی ‪ `MTV‬بر روی بیش از ‪ ۵‬هزار و ‪۴۰۰‬ تن در ‪ ۱۴‬کشور جهان نشان می‌دهد فقط ‪ ۴۳‬درصد نوجوانان و جوانان ‪ ۱۶‬تا ‪ ۳۴‬ساله از زندگی خود راضی هستند.

این در حالی است که کمتر از ‪ ۳۰‬درصد جوانان در کشورهای توسعه یافته از جمله انگلیس و آمریکا از چگونگی جریان امور راضی هستند.

در ژاپن فقط ‪ ۸‬درصد جوانان خود را خوشبخت می‌دانند.

ناامیدی، نگرانی شغلی و فشار برای موفقیت علت عدم احساس خوشبختی جوانان در کشورهای توسعه یافته است.

در کشورهای در حال توسعه بیشتر جوانان نسبت به زندگی خود در آینده امیدوارند در این میان چین با ‪ ۸۴‬درصد بیشترین شمار جوانان امیدوار را دارد.

جوانان در کشورهای در حال توسعه علاوه بر آنکه خوشبخت‌ترند ، مذهبی‌تر هم هستند.

این بررسی که در مدت شش ماه تکمیل شد به تهیه شاخص رفاه انجامید که طی آن احساسات جوانان براساس درک آنها از ایمنی شان، تناسب و هماهنگی آنها با جامعه و نگاهشان به آینده مقایسه شده است.

جوانان در آرژانتین و آفریقای جنوبی با ‪ ۷۵‬درصد رضایت، به اتفاق جزو خوشبخت‌ها قرار دارند.

شاخص آرامش و شادی روحی بین ثروتمندان و فقرا ناهمگن‌تر است. هند و بعد از آن سوئد بالاترین شاخص را بدست آوردند و برزیل در آخر قرار دارد.

بیل رودی رییس این گروه می‌گوید در کشورهای در حال توسعه رشد اقتصادی روبه افزایش است و به طور منطقی می‌توان انتظار خوش بینی و احساس مثبت را داشت.

کشورهای توسعه یافته به ویژه نسبت به جهانی‌سازی بدبین هستند. ‪۹۵‬ درصد جوانان آلمانی فکر می‌کنند جهانی‌سازی فرهنگ آنها را نابود می‌کند.

درحالی که کشورهای توسعه یافته‌ای که استقبال بیشتری از جهانی‌سازی می‌کنند نسبت به آینده اقتصادی خود خوشبین‌ترند و به ملیت خود بیشتر افتخار می‌کنند.

همچنین مشاهده شد جوانانی که به رسانه‌های جمعی دسترسی دارند کمتر احساس ایمنی می‌کنند، زیرا مهارتهای شناختی برای تفسیر خطر واقعی را ندارند.

در انگلیس بیش از ‪ ۸۰‬درصد ‪ ۱۶‬تا ‪ ۳۴‬ساله‌ها از پدیده تروریسم به اندازه احتمال ابتلا به سرطان می‌ترسند هرچند احتمال ابتلا به سرطان بسیار بیشتر از خطر تروریسم است.

آرژانتین، برزیل، چین، دانمارک، فرانسه، آلمان، هند، اندونزی، ژاپن، مکزیک، آفریقای جنوبی، سوئد، انگلیس و آمریکا ‪ ۱۴‬کشور مورد بررسی را تشکیل می‌دهند.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سین سینایی 3 ستاره ها ارسال ها: 157   در :  پنج شنبه 21 دی 1385 [16:06 ]
  ایرانی
 

بله
اما کسی هم هست که میگه جوانان ایرانی آرزوی بدون جای یک جوان ژاپنی را دارند

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست