منو
 کاربر Online
571 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فرشباف 3 ستاره ها ارسال ها: 213   در :  شنبه 02 دی 1385 [07:44 ]
  عینک دودی و کرم ضد آفتاب در زمستان
 

متخصصان استفاده‌ از عینک دودی و کرم ضد آفتاب درفصل زمستان رابیشتر از فصل تابستان توصیه‌می کنند. استفاده از عینک دودی طبی در فصل زمستان مانع از ورود سرما به درون چشم می‌شود. این در حالی است که باور مردم بر این است که کاربری عینک دودی محدود و مخصوص به فصل تابستان است،درصورتی که استفاده از آن دراین فصل برای جلوگیری ازسوز سرماو التهاب استخوان‌های دور چشم توصیه می‌شود.

عینک‌های دودی طبی باید دارای زمینه کرمی ، قهوه‌ای و خاکستری باشد، استفاده‌از عینک نیز مانع نور زننده خورشید می‌شود. دراین فصل به خصوص موتور سواران که در فضای باز رانندگی‌می کنند باید از عینکهای مخصوص و از کلاه و شال گردن برای جلوگیری از وزش باد به چشم،پیشانی و گوش استفاده کنند تا دچار بیماری‌های عفونی نشوند.

در زمستان به دلیل عبور اشعه ماوراء بنفش از ابر ، میزان صدمه رسانی نور به پوست بخصوص در پوست‌های خشک و روشن بیشتر است. استفاده از کرم‌های ضد آفتاب با نظارت پزشک در این فصل توصیه می‌شود، میزان این صدمه‌رسانی بعد از بارندگی برف و باران به خاطر انعکاس مستقیم نور و تابش ملایم نور خورشید دو چندان می‌شود.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  یکشنبه 03 دی 1385 [19:50 ]
  >عینک دودی و کرم ضد آفتاب در زمستان
 

یک متخصص بیماریهای پوست و مو با بیان این که نور آفتاب در ایجاد چین و چروک پوست نقش دارد، خاطرنشان کرد: این عامل در ایجاد سرطانهای پوستی و تشدید لکه‌های پوست نیز مؤثرست، به همین دلیل به افرادی که زیاد در معرض نور آفتاب قرار دارند استفاده از ضد آفتاب‌ها توصیه می‌شود.

دکترعلی ابراهیمی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران - منطقه کرمانشاه - ضد آفتاب‌های فیزیکی و شیمیایی را انواع ضد آفتابها عنوان کرد و گفت: ضد آفتابهای فیزیکی شامل کلیه مواردی هستند که نور را می‌توانند منعکس کند و مانع جذب آفتاب به پوست شوند.

وی لباس، عینک، کلاه‌های لبه‌دار و سایه بان را از انواع ضدآفتابهای فیزیکی دانست و بیان کرد: البته کرمهایی مثل اکسیدوزن و زینک اکساید نیز اگر به صورت یک لایه قوی روی پوست مالیده شود جز این گروه ضد آفتابها هستند. ابراهیمی در ادامه خاطرنشان کرد: این نوع ضد آفتابها عمدتا برای مواقعی مناسب است که فرد به جایی مثل کوهستان یا کنار دریا که شدت نور آفتاب زیاد است می‌رود، به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود در این مواقع از این ضد آفتابها استفاده کنند که قویتر از دیگر ضد آفتابها هستند.

این متخصص بیماریهای پوست و مو در خصوص ضد آفتابهای شیمیایی با بیان این که این ضد آفتابها نور را جذب کرده و از ورود آن به پوست جلوگیری می‌کنند، گفت: این ضد آفتابها خیلی روی پوست پیدا نیستند، مگر اینکه در ساختار آن مواد افزودنی از جمله کرم پودر استفاده شده باشد که جنبه آرایشی نیز به خود می گیرند.

وی در ادامه با بیان این که این ضد آفتابها برای افرادی توصیه می‌شوند که زندگی روزانه معمولی دارند و یا سرکار می‌روند، افزود: این افراد بطور مکرر باید از این ضد آفتابها استفاده کنند. ابراهیمی با بیان این که میزان درصد محافظتی ضد آفتاب را عیار محافظتی یا spf گویند، افزود: ضد آفتابی که به طور معمول به افراد توصیه می‌شود با عیار محافظتی حدود 25 تا 30 است.

ابراهیمی گفت: افرد ممکن است نسبت به ضد آفتاب حساسیت نشان دهند که با تعویض نوع ضد آفتاب این مورد را می‌توان جبران کرد. گفتنی است: هر نوع ضد آفتاب با هر عیاری بیش از سه تا پنج ساعت روی پوست مؤثر نیست و بهتر از بعد از سه ساعت تکرار شود.

  امتیاز: 0.00