منو
 کاربر Online
933 کاربر online
 : کامپیوتر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline زینب معزی 3 ستاره ها ارسال ها: 407   در :  سه شنبه 17 بهمن 1385 [06:00 ]
  وبلاگ‌های یاهو فیلتر شد
 

وبلاگ‌های سایت اینترنتی و موتور جستجوگر «یاهو» در شبکه اینترنت ایران و توسط شرکت فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات فیلتر شد.
کاربران اینترنتی با مراجعه ‌به ‌نشانی ‌اینترنتی http://blog.۳۶۰.yahoo.com با پیام «مشترک گرامی، دسترسی به این سایت‌ امکانپذیر نمی‌باشد» مواجه می‌شوند. این در حالی است که سرویس «وبلاگ یاهو ۳۶۰درجه از سرویس‌های جدید سایت یاهو و در کنار سرویس پست الکترونیکی (email) و پیغام‌رسان (chat) آن است که کاربران زیادی از ایران نیز عضو آن هستند. همچنین بخش profile سرویس یاهو فیلتر شده است.
فیلتر شدن وبلاگ‌های سایت یاهو در حالی اتفاق می‌افتد که تا کنون هیچ‌یک از سرویس‌های ارایه وبلاگ در کشور فیلتر نشده بود و حتی اجباری بودن ثبت وبلاگ‌ها در طرح سامان‌دهی پایگاه‌های اینترنتی وزارت ارشاد حذف شد.
مسوولان وزارت ارتباطات همواره ‌در زمینه فیلترشدن سایت‌های اینترنتی اعلام کرده‌اند که این امر تنها به دلیل دستور کمیته تعیین مصادیق صورت می‌گیرد و وزارت ارتباطات هیچ نقشی در تعیین لیست فیلترینگ ندارد.
img/daneshnameh_up/9/94/d8c89e0673ad673474b57a21a48083a2.jpg


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فرید امیرغیاثوند 3 ستاره ها ارسال ها: 100   در :  چهارشنبه 18 بهمن 1385 [15:42 ]
  مقابله به روش گوشکوبی
 

من امروز یه نگاه به این مجموعه انداختم، خوشبختانه ظاهرا مسوولین از نظر خود منصرف شده‌اند.
اما جای یک حرف اساسی باقیست.
اساسا چرا باید چنین اقداماتی صورت گیرد و اینگونه سایتها (اورکات، های فایو و ... ) بسته شوند.
یا قانونی برای کنترل وبلاگها وضع شود و ... .
سوال اینجاست که در دنیای کنونی که عصر غرق شدن در انبوه اطلاعات ارائه شده از گوشه و کنار است، راه هدایت جوانان عزیزمان به حقیقت و جلوگیری از انواع تهاجمهای فرهنگی چیست؟
چند لحظه صبر کنید دو باره به این سوال برمی‌گردیم.
یکی از ایده‌هایی که کسانی که بانیان اینترنت بودند در ابتدا برای توجیه گسترش آن به سایر کشورهای جهان مطرح کردند این بود که ما به کمک اینترنت، جهان سوم را بمباران اطلاعاتی می‌کنیم و کاری می‌کنیم که دیگر کسی در جهان سوم فکر نکند و هر چه می‌خواهیم به کله‌اش بریزیم.
اما خوشبختانه اکنون اینگونه نشده و همین اینترنت باعث بسیاری از پیشرفتها در کشورهای جهان سوم یا در حال توسعه شده است.
همین شبکه رشد مثال بارزی از این ادعاست.
دوباره به سوال برگردیم.
به نظر شما راه درست مقابله با اهداف توسعه‌طلبانه بانیان اینترنت چیست؟
فیلترینگ؟
جریمه؟
زندان؟
و...؟
یا ارائه سرویسهای فراوان و متنوع و خوب به نحوی که جوانان عزیزمان گوششان فقط با حرفهای آنها پر نشود و منطق درست (از نظر نظام و شرع و علم و عقل) را هم بشنوند و خودشان تصمیم بگیرند.
به نظر من به جای اینگونه اقدامات که نتیجه‌ای جز کاهش احساس آزادی شخصی جوانان و به تبع آن افزایش نارضایتی آنها و نهایتا لجبازیها و مقابله به مثل آنها ندارد، باید با تقویت وب‌سایتهای موجود ارائه دهنده اطلاعات و خدمات در کشور عزیزمان و بوجود آوردن موارد جدید، سعی در افزایش رضایت آنها و جلب مشارکتشان موجبات ارتقا همه جانبه ایشان را بوجود آوریم.
بد نیست مسوولین به این قصه بیشتر فکر کنند.
تا بحال به شبکه رشد یا تبیان یا آفتاب و ... بیشتر به عنوان راهکاری برای ارائه اطلاعات و سرویسهایی به اقشاری از جامعه نگاه شده بود ولی باید از این منظر نیز به آنها نگاه شود و شرایط و سرویسهایی در این شبکه ها بوجود آید که جوانان خودشان این را به آن ترجیح دهند.

  امتیاز: 0.00