منو
 کاربر Online
505 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 01 اردیبهشت 1388 [06:38 ]
  میوه و سبزی
 

لطفا چند لحظه صبر کنید ...

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 01 اردیبهشت 1388 [09:05 ]
  میوه هم میوه‌های قدیم
 

به گفته بسیاری از متخصصان تغذیه، یکی از مشکلات امروزی تغذیه این است که بسیاری از موادغذایی مانند برخی میوه‌ها و سبزی‌ها در خاک‌های تهی از موادمغذی پرورش می‌یابند و نگهداری طولانی‌مدت از آنها در انبارها نیز موجب می‌شود که ریزمغذی‌هایشان تا حد زیادی از بین برود.
متن کامل خبر

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 28 اردیبهشت 1388 [15:58 ]
  انگور و سلامتی
 

آب انگور حافظه راتقویت می‌کند
انگور قرمز از قلب محافظت می کند
انگور محافظ قلب سالمندان است
منبع:
پایگاه سلامت

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 28 اردیبهشت 1388 [16:03 ]
  هندوانه و سلامتی
 

طبق تحقیقات انجام شده در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز عصاره هندوانه می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بروز بیماری های مختلف جلوگیری کند.
پایگاه سلامت

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  یکشنبه 07 تیر 1388 [11:28 ]
  خوردنی‌های سودمند برای پوست
 

1. توت فرنگی
2. روغن زیتون
3. چای سبز
4. کدو
5. انار
ااصل خبر را بخوانید

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  یکشنبه 28 تیر 1388 [09:50 ]
  قرص گوجه‌فرنگی از سکته جلوگیری می‌کند
 

قرص‌های گوجه‌فرنگی محتویات مخصوصی دارد که از بیشتر شدن کلسترول ال‌دی‌ال در بدن جلوگیری می‌کند؛ این کلسترول باعث بسته شدن شریان‌های بدن می‌شود.
از این‌رو یک قرص گوجه‌فرنگی که اخیرا توسط یک شرکت داروسازی انگلیسی تهیه شده قرار است به‌زودی در بازار عرضه شود. با این حال برخی از کارشناسان می‌گویند برای اینکه نتیجه استفاده این نوع قرص مشخص شود باید زمان بیشتری صرف آزمایش روی آن شود.

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 02 آذر 1388 [13:02 ]
  پیرشی با سیب
 

سیب حاوی مقادیر خوبی از نوعی فیبر به نام (پکتین) است. پکتین از دسته فیبرهای محلول است و زمانی که مرطوب می‌شود ، چسبنده و غلیظ می‌شود. افزودن پکتین به رژیم غذایی باعث کاهش سطح کلسترول بد خون می‌شود. علت این امر ممکن است، اتصال پیدا کردن پکتین سیب به اسیدهای صفراوی باشد که به کاهش کلسترول خون کمک می‌کند.

سیب به دلیل داشتن پتاسیم و منیزم بالا در کاهش فشار خون مؤثر است. سیب منبع خوبی از انواع ویتامین‌هاست که افزودن آن به رژیم غذایی نه تنها به سالم ماندن بدن کمک می‌کند بلکه طول عمر را افزایش می‌دهد.
منبع:
جام جم

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 30 آذر 1388 [12:54 ]
  بهترین شیوه‌ی پخت سبزی چیست؟
 

سبزی‌های آب‌پز
آب‌پز کردن برای تمامی انواع سبزیجات جز سبزیجات مدیترانه‌ای مثل گوجه، هویج، فلفل دلمه‌ای و بادمجان که سرخ یا گریل شده آنها بهتر است، پیشنهاد می‌شود.

بخارپز کردن

بخارپز کردن برای انواع سبزیجات، مناسب بوده و سبب حفظ مزه و بافت آنها می‌شود. در این روش عناصر معدنی حفظ شده اما حدود 25 تا 30 درصد ویتامین C از دست می‌رود.

تنوری کردن

این روش، مناسب سبزیجاتی مثل سیب‌زمینی، فلفل، گوجه، پیاز، سیر، کدو مسمایی، بادمجان و کدو تنبل است. بهتر است این سبزیجات را به شکل مکعب‌های بزرگ برش زده و بعد با روغن زیتون آغشته و در درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید.

سرخ کردن

سرخ کردن دو روش دارد؛ یکی با روغن و دیگری بدون روغن. روش اول برای سبزیجاتی مثل سیب‌زمینی، پیاز، فلفل، گوجه‌، هویج، قارچ، کدو و بادمجان مناسب است. قانون اصلی در این نوع طبخ، برش دادن سبزیجات در اندازه‌های کوچک است. سبزیجات را باید در روغن کم اما داغ ریخت و 5 تا 6 دقیقه به آنها مهلت داد تا بپزند.

آرام پختن

برای پختن هویج، کلم و کنگر فرنگی بهترین کار، آرام پختن است. توصیه می‌کنیم ابتدا سبزیجات را در مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شوند، بعد مقداری آب یا آب پرتقال به آنها بیفزایید و حرارت را کم کنید تا طی یک ساعت سبزیجات آرام‌آرام بپزند.

گریل کردن

این روش برای سبزیجاتی مثل هویج، فلفل، پیاز و گوجه‌فرنگی پیشنهاد می‌شود. برای گریل کردن کافی است چند دقیقه سبزیجات را روی گریل داغ که کمی به آن روغن زده شده قرار دهید.

منبع: پایگاه سلامت

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 19 دی 1388 [11:48 ]
  پسته ، فشارخون را پایین می‌آورد
 

حققان دانشگاه تورنتو در کانادا که این مطالعه را انجام داده‌اند، تاکید کردند: چون مصرف پسته به همراه مواد غذایی حاوی کربوهیدرات بالا مانند نان سفید، جذب کربوهیدرات را پایین می‌آورد بنابراین مغز این خشکبار می‌تواند به کنترل دیابت بویژه در کشورهایی مانند هند که در حال حاضر 40 میلیون بیمار مبتلا به دیابت دارد کمک کند. این در حالی است که محققان هندی پیش‌بینی کرده‌اند؛ شمار مبتلایان به دیابت در این کشور تا سال 2025 به 80 میلیون نفر خواهد رسید.
بیشتر بدانید

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  سه شنبه 13 بهمن 1388 [11:36 ]
  كرفس بخوريد
 

دانشمندان هلندی می‌گویند خوردن غذاهایی مانند کرفس و جودوسر که حاوی یک فلاوونوئید طبیعی به نام آپیجنین هستند، ممکن است از سرطان خون پیشگیری کند.
فلاوونوئیدها ترکیباتی با خواص آنتی‌اکسیدان هستند که سلول‌ها را از آسیب حاصل از مولکول‌های اکسیژن (رادیکال‌های آزاد ناشی از واکنش‌های شیمیایی در سلول‌ها) حفاظت می‌کنند.

بررسی‌های قبلی نشان داده بود که آپیجنین که در کرفس، جو دوسر، سس گوجه فرنگی و سایر غذاهای گیاهی وجود دارد، ممکن است در محافظت از سرطان تخمدان هم مفید باشد.
منبع خبر

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  سه شنبه 13 بهمن 1388 [11:45 ]
  سودمندی‌های زنجبیل
 

زنجبیل، گیاهی پایا با ساقه‌ای زیرزمینی و ضخیم است که به حالت وحشی در هندوستان، سیلان و چین می‌روید و در مناطق گرم و مرطوب قابل پرورش است. دو نوع زنجبیل در بازار عرضه می‌شود؛ یکی زنجبیل خاکستری که با پوست بوده و مغز سفیدش معطر با طعم خیلی تند، فلفلی و گزنده است. دیگری زنجبیل سفید که پوسته آن را جدا می‌کنند و دارای مغزی زرد بوده و بوی‌اش کمتر از نوع اول است.
زنجبیل طبق نظر متخصصان طب سنتی، طبیعت گرم و خشکی دارد و بنابراین معرق بوده و آن را برای سرماخوردگی‌های سخت که تمایل به تهوع و استفراغ در بیمار ایجاد می‌شود، تجویز می‌کنند. زنجبیل برای التهاب سینه، سرفه و اسهال کاربرد دارد و همین‌طور برای تقویت معده نیز مفید بوده و بادشکن و محرک است. در ضمن، می‌تواند بی‌نظمی و تاخیر در عادت ماهانه را نیز رفع ‌کند. مقوی حافظه، هاضمه و معده و کبد بوده و نیروی جنسی را تقویت می‌کند. مصرف زنجبیل برای کسانی که دچار تهوع و دل به‌هم‌خوردگی در هنگام سوار شدن هواپیما، اتومبیل و یا کشتی می‌شوندنیز مفید است. در هنگام خوردن غذاهای سرد مثل ماهی یا برنج نیز زنجبیل را نباید فراموش کرد.


زنجبیل از ادویه‌جاتی است که علاوه بر چاشنی غذا در مسمومیت‌های غذایی هم کاربرد دارد. زنجبیل جزو گیاهان درجه سوم شناخته شده (به این معنی که باید از آن به مقدار کم استفاده کرد) میزان مصرف زنجبیل 2/1 قاشق چای‌خوری پودرشده در یک لیوان آب‌جوش است یا می‌توان یک قاشق غذاخوری پودر آن را با 100 گرم عسل مخلوط کرده و روزی یک قاشق چای‌خوری از آن را میل کرد؛ البته در زمستان. در فصل گرما میزان مصرفش باید خیلی کمتر باشد. برای مصرف غذاهایی که پرچرب هستند مثل کله‌پاچه بهتر است از زنجبیل استفاده کنید تا به هضم غذا کمک شود. زنجبیل را به صورت تازه یا خشک می‌توان استفاده کرد ولی ریشه تازه آن خاصیت کمتری دارد. برای مصرف ریشه باید ابتدا آن را پوست کنده، خشک و سپس آسیاب کرد یا به صورت تازه در انواع غذاها و نوشیدنی‌ها به کار برد.

منبع

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  سه شنبه 13 بهمن 1388 [11:50 ]
  سودمندی‌های نارنگی
 

مصرف نارنگی دردهای عصبی را تسکین می‌دهد
نارنگی به علت داشتن مقدار زیادی منیزیم در فعالیت عضلانی و دستگاه گوارش به خصوص در سیستم عصبی موثر است و دردهای عصبی و کم‌خوابی را درمان می‌کند.
نارنگی دارای ویتامین‌های C ،B1، A، فسفر و کلسیم است که خون را تصفیه و زیاد می‌کند.
منبع
نارنگی موجب استحکام استخوان می‌شود
دانشمندان می‌گویند مقدار فراوان کلسیم و فسفر موجود در نارنگی موجب استحکام استخوان‌ها و اسکلت بدن انسان می‌شود. پزشکان اظهار داشتند که نارنگی دارای ویتامین‌های C، B، A و مقدار زیادی پروتئین است و می‌تواند خون را تصفیه کند. آنها مصرف این میوه ارزشمند را برای تمام افراد به ویژه کودکان توصیه می‌کنند و می‌گویند که نارنگی با خاصیت‌های فراوان و مفید می‌تواند به رشد آنها کمک کند.
منبع

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 17 بهمن 1388 [11:40 ]
  این هفت میوه را حتما بخورید!
 

1) لیمو، مقاوم در برابر میکروب و سرشار از ویتامین c است

2) سیب، حاوی 87 درصد آب، ویتامین‌های A،B1،B2،B6،C، مواد معدنی و کلسیم، منگنز، آهن، ید،‌ پتاسیم و فسفر است.

3) انجیر، محرک دستگاه گوارش 60 تا 70 درصد انجیر را قند تشکیل داده است، پس باید در مصرف آن حد تعادل را نگه داشت.

4) آناناس، داروی دردهای عادت‌ ماهانه زنان آناناس حاوی بروملین، نوعی آنزیم ترکیبی که به عنوان مکمل غذایی برای تسهیل دفع و هضم غذا استفاده می‌شود است.

5) زردآلو برای زیبایی صورت زردآور غنی از ویتامین و مواد معدنی است و چون فیبر بالایی دارد بسیار به هضم غذا کمک کرده ودفع را آسان می‌کند.

6) موز در مقابل خستگی ورزشکاران علاقه خاصی به این میوه دارند چون مانع از بروز خستگی جسمی وروحی می‌شود. موز حاوی مواد معدنی منیزیم، پتاسیم و ویتامین‌هایی نظیر A،B،C و E است.

7) گوجه فرنگی، سرشار از آب، فیبر و دفع کننده سموم، آسان کننده دفع و قوی کننده دستگاه ایمنی است.

منبع خبر

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 19 بهمن 1388 [12:30 ]
  یک واحد میوه چقدر است؟
 

تعریف یک واحد میوه
کارشناسان معتقدند هر واحد میوه و سبزی عبارت است از:
1. یک میوه متوسط یا نصف فنجان میوه خرد شده تازه
2. سه چهارم فنجان یا 180 میلی‌لیتر آب میوه صددرصد خالص
3. یک چهارم فنجان میوه خشک
4. نصف فنجان سبزی‌‌های خام بدون برگ یا پخته شده
5. یک فنجان سبزی‌های برگ‌دار مثل کاهو
6. نصف فنجان لوبیای پخته، نخود، عدس، لوبیای قرمز و لوبیای چیتی
منظور از فنجان یک پیمانه است.
منبع

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  چهارشنبه 28 بهمن 1388 [12:45 ]
  بروکلی و سلامتی
 

1. کلم بروکلی که به رنگ سبز تیره است سرشار از آنتی اکسیدانت‌هایی است که به گفته پزشکان دشمن سرطان به شمار می‌آید. حتی برخی از گزارش‌ها حاکی از آن است که بروکلی تکثیر سلول‌های سرطانی را متوقف می‌کند.

2. اگر مبتلا به سرطان پروستات هستید و یا خواستار کندتر شدن سرعت رشد آن هستید گوجه فرنگی و کلم بروکلی را توام با هم مصرف کنید.

3. اما هنگامی که بروکلی را به همراه سس گوجه‌فرنگی بخورید، خواص ضد سرطانی آن چندین برابر می‌شود.

4. با جوشاندن این سبزی، به خواص ضد سرطانی آن،‌ آسیبی جدی وارد خواهد شد.

منبع: همشهری

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 01 اسفند 1388 [12:32 ]
  درمان فشار خون با میوه
 

نتایج تحقیقات دانشمندان کالج سلطنتی لندن نشان می دهد که کسانی که حبوبات، سبزی و میوه بیشتری مصرف میکنند، کمتر دچار بیماری فشارخون بالا می‌شوند. به گزارش رویترز، این دانشمندان درطول 6 هفته اندازه گیری فشارخون 4 هزار و 700 فرد 40 تا 90 ساله دریافتند، میانگین فشارخون کسانی که پروتئین گیاهی بیشتری با منشا غلات، حبوبات، سبزی و میوه مصرف میکنند، کمتر از کسانی است که پروتئین جانوری مصرف می کنند. نتایج این تحقیق نشان داد، پروتئین های گیاهی حاوی مقادیر بالای فیبر و منیزیم هستند که توضیحی برای تاثیر آنها بر فشارخون است.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 15 اسفند 1388 [14:33 ]
  سودمندی‌های پیاز
 

پیاز سبزی پر خاصیتی است؛ چون ویتامین C و برخی از ویتامین‌های گروه B را دارا بوده و خاصیت ضدعفونی‌کنندگی دارد. جالب است بدانید که هر 100 گرم از این سبزی دارای 26 میلی‌گرم ویتامین C و حتی 260 میلی‌گرم پتاسیم، ماده معدنی است که به کنترل فشار خون کمک می‌کند. علاوه بر همه اینها، این مقدار سبزی دارای 25 کیلوکالری انرژی نیز هست. شاید شنیده باشید که در گذشته گفته می‌شد اگر مسافرت می‌روید حتما در شهری که وارد می‌شوید پیاز آن شهر را بخورید. این حکایت، هم به خاطر جذب ویتامین‌های موجود در این سبزی بود و هم به خاطر خاصیت ضدعفونی‌کنندگی آن. اما وقتی پیاز سرخ می‌شود عمده ویتامین آن (به ویژه ویتامین C و گروه B) را از دست می‌دهد. در ضمن، پیاز به‌عنوان سبزی منبع فیبر هم هست و به کارکرد طبیعی دستگاه گوارش کمک می‌کند. پس می‌توان آن را به عنوان یک همراه غذای پرفیبر (2 گرم فیبر در هر 100 گرم پیاز) میل کرد.
بیشتر بدانید

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 15 اسفند 1388 [14:40 ]
  سودمندی‌های سیر
 

این نوع سبزی که از خانواده پیازها است حاوی ماده فعال آلیسین است که از بروز عفونت‌ها جلوگیری می‌کند. محققان انگلیسی به 146 نفر عصاره سیر و دارونما دادند و به مدت 12 هفته آنها را بررسی کردند. نتایج بررسی‌ها نشان داد، افرادی که سیر دریافت کرده بودند دو سوم کمتر از افرادی که دارونما دریافت کرده بودند مبتلا به سرماخوردگی شدند. سایر مطالعات نیز نشان می‌دهد که افرادی که سیر دوست دارند و بیش از 6 حبه در هفته سیر را می‌جوند، تا 30 درصد کمتر به سرطان روده بزرگ و 50 درصد کمتر به سرطان معده مبتلا می‌شوند.
بیشتر بدانید

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 28 فروردین 1389 [09:04 ]
  سودمندی‌های انار
 

انار ، ضد سرطان سینه
زنانی که به سرطان سینه مبتلا می شوند ، تحت درمان با داروهای ضد استروژن قرار می گیرند تا جلوی پیشرفت سرطان گرفته شود. مطالعات روی انار حاکی از آن است که این میوه آبدار مواد شیمیایی دارد که همان کار دارو ضد استروژن را انجام می‌دهد.
انار، کاهنده‌ی اوره و کلسترول خون
انار خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد که مانع تصلب شرایین و بیماری قلبی، کاهش کلسترول بد (LDL) ، باعث کاهش فشار خون بالا و چربی بوده، خون را تصفیه و تقویت‌کننده قلب و کلیه و اشتها‌آور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود. انار در دفع اوره و کلسترول، دفع سموم و تعادل مایعات بدن بخصوص خون نقش مهمی دارد.
با انار از سرطان پیشگیری کنید
مطالعات صورت گرفته روی عصاره انار نشان داده است که این عصاره می‌تواند از ابتلا به سرطان پروستات پیشگیری کند. و حتی در صورت بروز، رشد آن را آهسته‌تر سازد.
دیابتی‌ها انار بخورند
تحقیقاتی در زمینه مصرف انار روی وضعیت دیابت افراد مبتلا انجام شد. نتایج این تحقیقات نشان داد که انار با وجود 10 درصد قند نه تنها موجب افزایش قند خون در بیماران دیابتی نمی‌شود بلکه در بهبود وضعیت قلبی‌عروقی آنها، پیشگیری از وارد شدن صدمات ناشی از بالا بودن قند خون به قلب و عروق و اکسید شدن یا کلسترول بد در جدار عروق مفید است.
منبع: جام جم

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 30 فروردین 1389 [12:47 ]
  هندوانه سرشار از ضداکسیدان
 

یتامین‌های «آ» و «ث» و «لیکوپن» از مهمترین ضداکسیدکننده‌های هندوانه به شمار می‌آیند. این ترکیبات با غیرفعال‌کردن رادیکال‌های آزاد از اکسیداسیون کلسترول و تنگ‌شدن دیواره عروق و در نهایت از بروز بیماری‌های قلبی و سکته جلوگیری می‌کنند.به علاوه مطالعات نشان می‌دهد که مصرف منظم این میوه، از بروز حملات آسم، سرطان کولون و حتی آرتروز می‌کاهد؛ حتی هندوانه را درمان بیماریهای کلیه، نقرس و بواسیر هم می‌دانند. تخم هندوانه نیز حاوی 30درصد روغن است که از نظر خواص شیمیایی مانند بادام است و مغز تخم هندوانه هم انگل‌های روده و معده را از بین می‌برد. در نسخ قدیمی به خواص پوست سفید داخل آن اشاره شده است که برای زخم گلو و دهان بسیار مفید است.
منبع: همشهری

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  یکشنبه 05 اردیبهشت 1389 [14:30 ]
  سبزی‌های کاهنده‌ی فشار خون
 

طعم خوش سبزیجات فشار خون را کاهش می‌دهد
در سبزی‌هایی مانند بروکلی و کلم یک ماده شیمیایی به نام اسید گلوتامیک وجود دارد باعث جلوگیزی از بیماریهای قلبی میشود دیگر از سبزی‌‌ها مانند لوبیا ، غلات سبوس دار از جمله برنج ، غلات ، نان و فرآورده های سویا مانند توفو و گندمی که در ماکارونی مورد استفاده قرار میگیرد هم کمک شایانی به ما در برابر حملات قلبی میکند .
بررسی 680 مورد افرادی که 40 - 59 سال سن داشتند — به طور متوسط — بیشتر از سبزی‌ها در رژیم غذایی خود استفاده میکردند نشان دهنده این است که آنها بیشتر از بقیه افراد فشار خونشان کاهش یافت.
منبع: سلامت نیوز

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  یکشنبه 05 اردیبهشت 1389 [14:36 ]
  سودمندی‌های گردو
 

مصرف «گردو» به دلیل داشتن فسفر و کلسیم از استخوان‌ها محافظت می‌کند.
«گردو» دارای ویتامین‌های B6، B1 و B5 (‌پانتوتنیک اسید) ‌و ‌ویتامین‌هایی نظیر‌ E، ‌B3 و B2 است و‌ 100 گرم مغز گردو حدود 600 کالری دارد.
مصرف «گردو» موجب افزایش قابلیت ارتجاعی رگ‌های بدن‌، محافظت در برابر بیماری قلبی‌، افزایش قدرت ذهن و هوش مفید‌،‌ برای تنگی نفس‌، بیماری‌های پوست نظیر اگزما و پسوریازیس مفید است‌.
مصرف «گردو» از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند، به تنظیم سوخت و ساز در بدن، فشارخون‌ و قند خون‌ کمک و از بروز پارکینسون و آلزایمر جلوگیری می‌کند.
مصرف «گردو» از استخوان‌ها محفاظت، جذب مواد غذایی را آسان‌تر می‌کند و برای کودکانی که مقدار امگا 3 در برنامه غذایی آن‌ها کم است، می‌تواند مفید باشد

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  یکشنبه 05 اردیبهشت 1389 [14:40 ]
  مارچوبه را بشناسیم
 

مارچوبه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا چند متر می‌رسد و دارای شاخه های نسبتا چوبی و صاف می‌باشد . مارچوبه بصورت وحشی در اکثر نقاط دنیا می‌روید این گیاه از قدیم الایام مورد استفاده بشر بوده است و حتی در اهرام ثلاثه مصر نقاشی‌هایی وجود دارد که مارچوبه را نشان می‌‌دهد .

مارچوبه را می‌ توان بصورت مختلف مصرف کرد . باید مارچوبه را با کمی آب و حرارات کم در ظرف های ضد زنگ پخت و تقریبا نیمه خام آنرا برداشت . آب مارچوبه را دور نریزید و از آن برای سوپ استفاده کنید زیرا دارای ویتامین و املاح می باشد . وقتی که مارچوبه می خرید دقت کنید تازه باشد . شاخه های مارچوبه تازه راست و نرم بوده و نوک آن نباید باز شده باشد و اگر فلسهای نوک آن باز باشد نشانه این است که گیاه مدت زیادی مانده و کهنه شده است .

ترکیبات شیمیایی
مارچوبه دارای آسپاراژین ف کونی فرین ، اینوزیت ، تانن ، اسید گالیک ، آسپاراگوس، و اسید سوکسینیک است. دانه آن دارای 15 درصد مواد روغنی است که این روغن زرد مایل به قرمز است . درصد مواد موجود در مارچوبه بصورت زیر است :

آب: 90 گرم

پروتئین: 2/5 گرم

چربی: 0/2 گرم

مواد نشاسته ای: 4/2 گرم

کلسیم: 22 میلی گرم

فسفر: 60 میلی گرم

آهن: 1/1 میلی گرم

سدیم: 2 میلی گرم

پتاسیم: 275 میلی گرم

ویتامین آ: 900 واحد

ویتامین ب 1: 0/2 میلی گرم

ویتامین ب 2: 0/2 میلی گرم

ویتامین ب 3: 1/5 میلی گرم

ویتامین ث: 35 میلی گرم

نگهداری از مارچوبه
برای نگاهدری مارچوبه آنرا در پارچه های مرطوب ببندید و در یخچال قرار دهید زیرا گرما و خشکی آنرا از بین میبرد . مارچوبه را می توان در سالاد ریخت و یا از آن سوپ تهیه کرد . مورد دیگر استفاده از مارچوبه غیر از پختن آن بصورت دم کرده آن است .دم کرده مارچوبه را به این صورت تهیه کنید :چند شاخه مارچوبه را در داخل یک لیتر آبجوش بریزید و مقدری هم رازیانه و جعفری به آن اضافه کنید و بگذارید مدت پنج دقیقه دم بکشد . از این دم کرده بمقدر دو تا سه فنجان در روز برای تسکین و آرامش قلب استفاده کنید .مضرات : مارچوبه را نباید آنهایی که مبتلا به ورم مجاری ادرار هستند و یا اشخاص عصبی مصرف کنند . مارچوبه همچنین برای مبتلایان به رماتیسم و سنگ کلیه خوب نیست .

سوپ مارچوبه
مواد لازم:

پنج لیوان آب گوشت

سه لیوان شیر

پنجاه گرم کره

دو قاشق سوپ خوری آرد برنج

پانصد گرم مارچوبه

دو-سه تا زرده تخم مرغ

نمک به مقدار کافی

آرد برنج و کره را با حرارت ملایم سرخ می کنیم و آب گوشت را اندک اندک به آن اضافه می کنیم تا کاملا در آب گوشت حل شود. قسمت های سفت تر مارچوبه را در یک قابلمه جدا می گذاریم با آب و نمک بپزد، چرخ می کنیم می گذاریم با شیر خوب مخلوط شود و به آب گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم غلیظ شود. زرده های تخم مرغ را حسابی هم می زنیم و به سوپ اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا سوپ یکنواخت شود. نوک مارچوبه ها که لطیف ترند را توی یک قابلمه جدا می گذاریم با آب و نمک بپزد و به سوپ اضافه می کنیم. بعد سوپ را می ریزیم توی سوپ خوری و روی میز سرو می کنیم.

منبع: به‌سایت

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 06 اردیبهشت 1389 [11:25 ]
  پسته قند خون را پایین می‌‌آورد
 

پسته، با کند کردن عمل جذب کربوهیدرات‌ها در بدن‌، موجب کاهش قند خون می‌شود.
متخصصان می‌گویند: خوردن یک مشت مغز پسته در روز نه تنها یک میان وعده سالم و مغذی می‌باشد بلکه با کاهش روند جذب کربوهیدرات‌ها در بدن، باعث کاهش قند خون نیز می‌شود.

محققان دانشگاه تورنتو در کانادا طی این تحقیقات تاکید کردند: چون مصرف پسته با مواد غذایی دارای کربوهیدرات بالا مانند نان سفید روند جذب کربوهیدرات را کاهش می‌دهد می‌تواند ماده موثری برای کنترل دیابت، ‌به خصوص در کشورهایی مانند هند باشد که در حال حاضر 40 میلیون نفر از آنان مبتلا به این بیماری هستند و طی پیش بینی‌های به‌عمل آمده، این تعداد تا سال 2025 به 80 میلیون نفر خواهد رسید.
منبع: همشهری

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  سه شنبه 18 خرداد 1389 [12:05 ]
  گردو برای پوست کم‌آب
 

هیچ می‌دانستید که اگر پوست‌تان کم آب است، می‌توانید با خوردن گردو این مشکل را تا حدودی برطرف کنید؟ این ماده غذایی مملو از اسید چربی به نام لینولئیک اسید است که به حفظ آب در بافت پوست کمک می‌کند و آن را مرطوب نگه می‌دارد. نکته دیگر اینکه این ماده غذایی مملو از ویتامین E و روی است که برای حفظ سلامت پوست ضروری به نظر می‌رسند، بنابراین، عادت به خوردن این مغز به داشتن پوستی نرم و سالم کمک می‌کند. نکته دیگر درباره این ماده غذایی کلسیمی ‌است که در آن وجود دارد. به این ترتیب که در هر 100 گرم آن 94 میلی‌گرم کلسیم وجود دارد، پس کسانی که نمی‌توانند به هر دلیلی از لبنیات استفاده کنند، باید این مغز را در برنامه غذایی روزانه‌شان بگنجانند. البته وجود چربی در آن زمینه افزایش کالری دریافتی روزانه را فراهم می‌کند، بنابراین میزان کالری آن یعنی 45 کیلوکالری با خوردن هر دو عدد گردو (یک واحد چربی) دارد را باید در مجموع انرژی دریافتی محاسبه کرد تا این عادت از سوی دیگر موجب چاقی نشود.
منبع:
پایگاه سلامت

  امتیاز: 0.00