منو
 کاربر Online
1258 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 04 تیر 1390 [19:46 ]
  تاثیر مصرف خشکبار بر سلامت قلب
 

تاثیر مصرف خشکبار بر سلامت قلب

مصرف خشکبار مانند بادام ، پسته، فندق و گردو اگر بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشند برای سلامت بدن به ویژه سلامت قلب مزایایی را در بر دارند. اگر مغزها در حد اعتدال مورد استفاده قرار گیرند برای سلامت قلب مفید می باشند.
مغزها شامل چربی های غیر اشباع و دیگر مواد مغذی هستند و مصرف آنها به عنوان میان وعده گزینه مناسبی است. گردو، بادام و فندق و اغلب انواع دیگر مغز ها غنی از مواد مغذی مفید هستند.

مغزها در کاهش کلسترول بد یا LDL موثر اند. بالا بودن کلسترول بد(LDL) یکی از عوامل اولیه در پیدایش بیماری های قلبی می باشد لذا از این جهت چنین به نظر می رسد که قابلیت مغزها در کاهش کلسترول نامطلوب(LDL ) بر سلامت قلب موثر است.

مصرف آجیل خطر توسعه لخته های خونی که می توانند عامل حمله های قلبی کشنده باشند را کاهش می دهد. آجیل همچنین به سلامت دیواره عروق کمک می نماید.

بسیاری از مغزها غنی از اسیدهای چرب امگا 3 می باشند. اسیدهای چرب امگا 3 یک شکل مفید و سالم از اسیدهای چرب می باشند که به نظر می رسد به سلامت قلب و پیشگیری از ریتم های نامنظم و خطرناک قلبی که می توانند منجر به حمله قلبی شوند کمک می نمایند. البته اسید های چرب امگا 3 در بسیاری از ماهی ها و غذاهای دریایی یافت می شوند، اما آجیل یک منبع گیاهی خوب از اسیدهای چرب امگا3 می باشد.

تمام مغزها حاوی فیبر هستند که فیبر به کاهش سطوح کلسترول خون کمک می نماید. فیبر ها همچنین در تقویت احساس سیری و کمتر غذا خوردن متعاقب از آن موثر اند. همچنین تصور می شود که فیبر در پیشگیری از دیابت نقش دارد.
مغزها علیرغم مواد مغذی و مزایایی که برای سلامت بدن در بر دارند حاوی کالری بالایی می باشد و بنابراین باید حتما اعتدال را در مصرف آجیل رعایت فرمایید و زیاده روی نکنید.

بر طبق توصیه انجمن غذا و داروی امریکا، برای افراد با وزن سالم، مصرف یک مشت آجیل (در حدود 42.5 گرم) غیر بو داده از اغلب خشکبار در طی روز مطلوب است.

  امتیاز: 0.00