همان طور که در خانه شیر موز تهیه میکنید و موز را در شیر میریزید. کارخانهها هم اجازه ندارند با مواد شیمیایی طعم میوه را در شیر ایجاد کنند و باید از میوه پورهای بسازند و آن را با شیر مخلوط کنند. شیرهای طعم دار بین ۲-۱ درصد قند دارند که این مقدار در شیرکاکائو به دلیل تلخی کاکائو، بیشتر است.
در منابع علمی، اشاره شده است که میزان جذب کلسیم در شیرکاکائو نسبت به شیر ساده حدود ۳۰ درصد کمتر است زیرا کاکائوی این نوشیدنی در خود فسفر دارد و جذب کلسیم و فسفر هم با یکدیگر تداخل دارند.
ولی در مواردی که فرد اصلا نمیتواند مزه شیر را تحمل کند، اما شیرهای طعمدار یا شیر کاکائو را دوست دارد، مصرف این شیرها اشکالی ندارد.
معمولا شیری که کیفیت مناسبی ندارد، را با کاکائو یا پوره میوههای مختلف طعم دار میکنند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!