منو
 کاربر Online
1249 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  سه شنبه 22 فروردین 1391 [04:18 ]
  مواد غذایی آلرژی زا
 

مواد غذایی آلرژی زا

شیر و محصولات لبنی
تمام محصولات لبنی مثل شیر، پنیر، ماست، خامه و سوپ های خامه ای، برخی از شیرینی جات و دسرها می توانند باعث بروز آلرژی غذایی شوند.

تخم مرغ
تخم مرغ و بویژه سفیده ی آن باعث ایجاد آلرژی می شود. در واقع تمام خوردنی هایی که با تخم مرغ تهیه می شوند می توانند مستعد آلرژی های غذایی باشند مثل انواع شیرینی جات، کیک ها، موس ها، دسرها، سس مایونز و غیره.

سویا
سویا، سس سویا، پروتئین های گیاهی و همچنین چاشنی های طعم دهنده ی غذایی، نشاسته ی گیاهی و غیره نیز برای افراد حساس آلرژی زا است.

گندم
غلات، نان و مشتقات آن، شیرینی جات، پاستاها، محصولات تهیه شده با آرد، و غیره.

بادام هندی
بادام هندی و روغن آن، کره و آرد بادام هندی، شیرینی جات تهیه شده با آجیل، اسانس ها و غیره.
افرادی که دچار آلرژی های شدید غذایی هستند باید از مصرف آجیل ها پرهیز کنند.

ماهی
ماهی تازه، دودی یا کنسروی، روغن ماهی، خاویار، خوراک ها و سوپ ماهی برای افراد حساس، آلرژی زا است.

  امتیاز: 0.00