منو
 کاربر Online
900 کاربر online
 : نجوم
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه نجوم 3 ستاره ها ارسال ها: 1615   در :  جمعه 13 مرداد 1391 [14:19 ]
  ماموریت لابراتوار علمی ناسا (MSL)- رهنورد (curiosity( rover
 

ماموریت لابراتوار علمی ناسا (MSL)، شگفت انگیزترین و پیچیده ترین ماموریت در تاریخ اکتشافات فضایی رباتیک است. در روز 5 آگوست 2012، این لابراتوار متحرک بزرگ، برای فرود بر روی مریخ، از شکل جدیدی از تکنولوژی فرود پیشرفته و هوشمند استفاده خواهد کرد تا به کمک آن برای اولین بار، بسیاری از مناطق ناشناخته مریخ به اهداف دستیافتنی تبدیل می شوند.
MSL (Mars Science Laboratory) در 26 نوامبر 2011 پرتاب شد و در ساعت 5:31 به وقت جهانی و در روز 6 آگوست 2012 بر روی مریخ فرود خواهد آمد و ماموریت دو ساله خود را بر سطح این سیاره آغاز می کند.
هدف: مامورت اصلی رهنورد (rover) curiosity، بررسی این موضوع است که آیا در گذشته یا در حال حاضر، شرایط مناسب برای حیات میکروبی در منطقه مورد مطالعه اش فراهم بوده یا خیر. مقصد curiosity بر روی مریخ، منطقه مسطح و امنی به ابعاد 20 کیلومتر در 7 کیلومتر در درون گودال Gale (گیل) و نزدیک قله مرکزی آن یعنی کوه شارپ (sharp) است.

تصویر

ابعاد curiosity :
طول : 3 متر (بدون در نظر گرفتن بازو)
عرض: 2.8 متر
طول بازو: 2.1 متر
وزن: 1 تن

تصویر

7 دقیقه طول می کشد تا curiosity از اتمسفر بیرونی مریخ به سطح آن برسد و 13.8 دقیقه طول می کشد تا سیگنال های رادیویی از مریخ به زمین برسند.
از آنجایی که curiosity بسیار سنگین است نمی توان از روش کیسه هوا که برای rover های دیگر مورد استفاده قرار گرفته بود، برای فرود آن بر سطح مریخ استفاده کرد. برای این فرود، مهندسان یک جرثقیل هوایی طراحی کرده اند. این جرثقیل هوایی به این شکل عمل می کند که ابتدا کل سفینه با چتر به سمت سطح مریخ پایین می آید. در مرحله آخر فرود، curiosity به وسیله طنابهای نایلونی که سر دیگر آن به یک وسیله که با راکت های معلق در هوا متصل است، بر روی سطح مریخ و ناحیه تعیین شده توسط رادار، قرار می گیرد سپس طنابها بریده شده، وسیله با راکت ها از محل دور شده وعملیات تکمیل می شود.


ترجمه شده از:http://www.nasa.gov/mission_pages/msl/news/msl20120802.html

  امتیاز: 0.00