منو
 کاربر Online
664 کاربر online
 : کامپیوتر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه کامپیوتر 3 ستاره ها ارسال ها: 1679   در :  چهارشنبه 03 آبان 1391 [18:40 ]
  چگونگی کنترل Tab ها در IE۹
 

برای دسترسی به مرکز کنترل IE۹ باید روی آیکون چرخ دنده کلیک کنید و Internet Options را برگزینید.

برای دسترسی به مرکز کنترل IE۹ باید روی آیکون چرخ دنده کلیک کنید و Internet Options را برگزینید.
اولین برگه این قسمت، General است. در قسمت Home page می توانید نشانی وب سایت یا وب سایت های دلخواهتان را وارد کنید تا هنگام باز شدن IE به صورت خودکار باز شود. برای وارد کردن نشانی چند وب سایت، کافی است آنها را در خطوط مجزا تایپ کنید! راه ساده تر این است که ابتدا وب سایت های مدنظر را در تب های مجزا در یک پنجره باز کنید سپس با مراجعه به این برگه، روی دکمه Use current کلیک کنید. در این صورت نشانی تمامی وب سایت ها یکی پس از دیگری در این قسمت درج خواهد شد.
اگر Use balnk را انتخاب کنید، با بازشدن IE۹ ، یک صفحه سفید بدون آدرس را مشاهده خواهید کرد.
قسمت بعدی این برگه، Browsing History است. با کلیک روی دکمه Delete به پنجره Delete browsing history هدایت می شوید که توضیحات آن در خلال شماره های گذشته ارائه شده است، اما با کلیک روی دکمه Settings در قسمت Browsing History، پنجره Temporary Internet Files and History Settings باز می شود که تنظیمات موجود در آن ممکن است برایتان کارایی فراوانی داشته باشد. همان طور که در توضیحات این پنجره آمده است، اینترنت اکسپلورر یک کپی از تمامی صفحات وب ، تصاویر و دیگر محتواهایی را که مشاهده می کنید، روی رایانه تان ذخیره می کند تا در مراجعه بعدی، آن سایت یا محتوا با سرعت بیشتری باز شود. اما سوال اینجاست که IE چگونه باید متوجه تغییرات وب سایت ها شود؟!
۴ گزینه ابتدایی این صفحه، پاسخ هایی است که شما می توانید برای این سوال در نظر بگیرید. با انتخاب گزینه Every time I visit the webpage ، مشخص می کنید هر زمان وب سایت مورد نظر را باز کردید، IE۹ به دنبال نسخه جدید و به روزرسانی آن صفحه باشد؛ گزینه دوم نیز همین کار را انجام می دهد، با این تفاوت که ملاک آن، مراجعه به وب سایت نیست!
بلکه هر بار که IE۹ را باز می کنید، یک بار برای به دست آوردن نسخه جدید سایت هایی که باز می شوند، تلاش می شود. گزینه سوم، Automatically است که به عنوان پیشفرض انتخاب شده؛ در این حالت عملیات به روزرسانی هر زمان که نیاز باشد، به صورت خودکار انجام خواهد شد. با انتخاب گزینه Never نیز می توانید کلا مانع به روزرسانی شوید که ممکن است برای انجام کارهای جاری، شما را دچار مشکل کند! البته هر وقت احساس کردید محتوای وب سایت مدنظرتان به روز نیست، می توانید از کلید ترکیبی Ctrl+F۵ استفاده کنید. نکته دیگر آن که مدیران وب سایت ها نیز می توانند تنظیماتی را برای چگونگی Cache شدن صفحات وب شان و مدت زمان باقی ماندن آنها روی رایانه شما در نظر بگیرند که توضیح آن از حوصله بحث ما خارج است.
شما می توانید فضایی بین ۸ مگابایت تا یک گیگابایت را برای ذخیره فایل های موقت اینترنت در نظر بگیرید. برای این منظور کافی است عدد ۲۵۰ (MB) را که به صورت پیشفرض تعیین شده، تغییر دهید.
Temporary Internet Files به صورت پیشفرض در درایوی که ویندوز را روی آن نصب کرده اید و در قسمت App Data مربوط به هر حساب کاربری ذخیره می شود. برحسب نیاز، مثلا هنگامی که نیاز به آزادسازی فضای سیستم درایو خود دارید، می توانید مسیر پیشفرض ذخیره فایل های موقت اینترنت را تغییر دهید. برای این منظور کافی است گزینه Move folder را انتخاب و مسیر جدید را تعیین کنید. برای مشاهده Temporary Internet Files هم می توانید رویView files کلیک کنید. در این صورت به مسیری که ذیل عنوان Current location درج شده، هدایت می شوید. در کنار گزینه View file، یک دکمه با عنوان View object وجود دارد که در صورت انتخاب آن، محل ذخیره Web Application های نصب شده باز خواهد شد. اگر حرفه ای نیستید، این کلید را نادیده بگیرید!
حتما با قسمت History یا تاریخچه IE آشنا هستید. در این قسمت، فهرست سایت هایی که به آنها سر می زنید، آرشیو می شود تا مراجعه بعدی به آنها یا پیدا کردن وب سایتی که نشانی آن را در قسمت Favorites اضافه نکرده اید، آسان تر شود. بهتر است بدانید که زمان پیشفرض نگهداری این نشانی ها، ۲۰ روز است که در برگه Temporary Internet Files and History می توانید آن را نیز دستخوش تغییر کنید. برای این منظور باید عدد مقابل گزینه Days to keep pages in history را بر حسب روز تغییر دهید. در نظر داشته باشید که فایل های موقت اینترنت ارتباطی با Cookie ندارد و به صورت جداگانه روی هارددیسک رایانه تان ذخیره می شود.
یادآور می شود که برای دسترسی به قسمت History در IE۹ باید روی آیکون ستاره در سمت راست و بالای IE۹ کلیک کرده و گزینه History را انتخاب کنید یا کلید ترکیبی Ctrl+H را بزنید.
اما در برگه General و در قسمت Browsing History ، می توانید گزینه Delete browsing history on exit را در حالت انتخاب قرار دهید. در این صورت هر بار که IE را ببندید، تمامی History حذف خواهد شد.
کلیک روی دکمه Settings در قسمت Search در برگه General ، شما را به پنجره Manage Add ons هدایت می کند که توضیحات مربوط به تمامی قسمت های آن در مباحث گذشته ارائه شده است.
سومین دکمه Settings برگه General ، مربوط به قسمت Tabs است که با کلیک روی آن، پنجره Tabbed Browsing Settings باز می شود. در این پنجره ، رفتار تب های IE۹ را می توانید کنترل کنید!
اگر می خواهید در IE۹ از Tab ها خبری نباشد، Enable Tabbed Browsing را از انتخاب خارج کنید؛ اما این کار اصلا پیشنهاد نمی شود!
ـ گزینه اول / Warn me … : با فعال بودن این گزینه، اگر چند تب را در یک پنجره IE۹ باز کرده باشید و بخواهید پنجره را ببندید، به شما هشدار داده می شود.
ـ گزینه دوم / Always switch … : در صورت فعال بودن این گزینه، هنگامی که در یک پنجره IE۹ یک تب جدید باز کنید به صورت خودکار به آن هدایت می شوید. اگر این گزینه روی مرورگر شما به درستی عمل نمی کند، یک بار تنظیمات IE۹ را ریست کنید یا این که به پاک کردن پروفایل تان اقدام کنید!
ـ گزینه سوم / Show preview … : حتما متوجه شده اید هنگامی که در ویندوز ۷، Aero فعال است، اگر ماوس را روی آیکون IE۹ در Taskbar ویندوز نگه دارید، پیش نمایش (Thumbnail) تمامی Tabهای باز شده در پنجره ها را مشاهده خواهید کرد. اگر می خواهید در این قسمت فقط Thumbnail تب جاری پنجره های IE را ببینید، این گزینه را از انتخاب خارج کنید.
ـ گزینه چهارم / Enable Quick Tabs : اگر شما هم از جمله افرادی هستید که در یک پنجره IE۹ تعداد بی شماری تب باز می کنند، ممکن است تاکنون با مشکل گم کردن تب مورد نظر برخورد کرده باشید؛ در این صورت باید یک به یک تب ها را بررسی کنید. اما راه حل ساده تر، استفاده از Quick Tabs است. با فعال کردن این گزینه و راه اندازی مجدد IE۹، می توانید با فشردن کلید ترکیبی Ctrl+Q، پیش نمایش تمامی تب های موجود را ببینید و روی تب مورد نظر کلیک و آن را باز کنید؛ می بینید دنیا چقدر شیرین است!
ـ گزینه پنجم / Enable Tab Groups : در این باره در شماره های گذشته توضیح داده شده است. اما با غیرفعال کردن آن، به گزینه زیرمجموعه اش یعنی Open each … دسترسی پیدا می کنید. فعال بودن این گزینه باعث می شود در میان انبوه تب ها، اگر مثلا روی یک لینک از یک تب کلیک کنید، تب بعدی در کنار همان تب جاری گشوده شود و نه در پایان فهرست تب ها ! که این اتفاق، پیدا کردن تب جدید باز شده را برایتان آسان خواهد کرد.
ـ گزینه ششم / Open only … : اگر چند سایت را به عنوان Home page تعیین کرده اید، انتخاب این گزینه باعث می شود که فقط اولین نشانی هنگام باز شدن IE گشوده شود.
در قسمت When a new tabs is opened … ، می توانید تعیین کنید که هنگام باز شدن یک تب جدید، چه چیز درون آن به نمایش درآید؛ یک صفحه خالی، صفحه معروف «New Tab» (که در آن فهرست سایت هایی که اغلب به آنها سر می زنید و برخی گزینه های کاربردی دیگر موجود است) یا اولین نشانی که به عنوان Home page تعیین کرده اید.
قسمت بعدی مربوط به نحوه باز شدن Pop up ها یا پنجره های تبلیغاتی است. از میان سه گزینه موجود در قسمت When a pop up encountered، گزینه اول به IE۹ اجازه می دهد که درباره چگونگی بازشدن Pop up ها، خود تصمیم بگیرد. انتخاب گزینه دوم باعث باز شدن آنها در یک پنجره جدید خواهد شد و انتخاب گزینه سوم، پنجره های تبلیغاتی را در یک تب جدید از صفحه جاری باز خواهد کرد.
ممکن است برایتان پیش آمده باشد که بخواهید لینکی را که دوست تان از طریق مسنجر ارسال کرده، باز کنید. در این صورت با کلیک روی آن، لینک مذکور به صورت خودکار در یک تب جدید از باز خواهد شد. اگر می خواهید در این مواقع، لینک تان در یک پنجره جدید باز شود، باید در پنجره Tabbed Browsing Settings گزینه A new window را در حالت انتخاب قرار دهید. برای باز شدن لینک به جای تب جاری نیز باید گزینه The current tab … را از قسمت Open links from other programs in انتخاب کنید.
تغییر در گزینه های ستاره دار این پنجره ، پس از راه اندازی مجدد IE۹ اعمال خواهد شد. در نظر داشته باشید که می توانید تغییرات اعمال شده در این قسمت را با کلیک روی دکمه Restore defaults به حالت اولیه باز گردانید.

روزنامه جام جم ( www.jamejamonline.ir )

  امتیاز: 0.00