زردآلو دارای حجم زیادی فیبر است که غیر محلول هستند و می توانند آب را جذب کرده و به ایجاد حس سیری کمک کنند.
فیبر در واقع همچون یک عامل پر کننده عمل نموده و حس سیری را در ما به وجود می آورد. همچنین فیبر سبب حرکت سریع تر غذا در سیستم هاضمه می گردد.
زردآلو دارای نوعی فیبر است که سبب کاهش کلسترول خون می گردد.
همچنین بتاکاروتن موجود در زرد آلو (که نوع آنتی اکسیدان است) سبب جلوگیری از برخی انواع سرطان و بیماری های قلبی می گردد.
زردآلوی تازه به مدت کوتاهی در بازار عرضه می شود و به همین دلیل زردآلوی فرآوری شده بسیار طرفدار دارد. اما متاسفانه مواد مغذی موجود در زردآلوی فرآوری شده بسیار کمتر از زردآلوی تازه است. همچنین شکر افزوده شده به زردآلوی فرآوری شده سبب کاهش بتاکاروتن و ویتامین سی موجود می شود.
همچنین کالری موجود در زردآلوی فراوری شده بسیار زیاد است که برای وزن ایده آل به هیچ وجه مناسب نیست.
برای بهره گیری از سودمندی های زردآلو سعی کنید در فصل تابستان آن را در برنامه روزانه غذایی خود جای دهید.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!