- رژیم غذایی سرشار از امگا-3 و یا مصرف مکمل های روغن ماهی، موجب محافظت از سلول های شبکیه و پیشگیری از نابینایی در سنین بالا می شود.
- علاوه بر این اسیدهای چرب امگا-3 فواید بسیار دیگری نیز دارا می باشند که عبارتند از: پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی، کاهش میزان تری گلیسرید خون، کاهش فشارخون، پیشگیری از تجمع پلاکت ها و ایجاد لخته خونی در عروق، بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از افسردگی، آلزایمر و بیماری ام اس.
- علاوه بر این متخصصان معتقدند اسیدهای چرب امگا-3 در دوران بارداری و شیردهی نیز اثرات مثبت بسیاری به همراه دارند، از جمله پیشگیری از زایمان زودرس، افزایش ضریب هوشی نوزاد و پیشگیری از دیابت نوع یک در کودکان.
- ماهی به ویژه ماهی های چرب مانند سالمون، تخم کتان و گردو بهترین منابع غذایی امگا-3 به شمار می روند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!