منو
 صفحه های تصادفی
یزید بن مزید شیبانی
توابع مولد معمولی
اصل تقارن
سنگهای پلوتونیک الترامافیک
کارنالیت
سورئالیسم
جنگلهای مخلوط اسکاندیناوی
رادون
جواب افشاگرانه امام حسین علیه السلام به نامه معاویه
آکوستیک زیر آبی
 کاربر Online
1059 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  پنج شنبه 04 مهر 1392 [18:16 ]
  كاهش فشار خون با تغذیه درست :
 

كاهش فشار خون با تغذیه درست :

پرفشاري خون از دسته تهديد كننده هاي سلامتي است كه در صورت بالا بودن، احتياج به يك فرايند طولاني مدت دارد كه بايد در طول سال ها ادامه داده شود .
اين فرايند شامل تغييراتي در رژيم غذايي ،‌ورزش كردن و كنترل وزن است .

اهداف تغذيه اي در افراد مبتلا به پرفشاري خون :
1. كاهش دريافت سديم و چربي

2. افزايش دريافت پتاسيم و ساير مواد معدني مفيد

3. كاهش مصرف دخانيات

4. تشويق به رعايت عادات بهداشتي در خوردن غذا و تبعيت از رژيم غذايي متعادل

5. استفاده از منابع غذايي داراي ويتامين هاي مختلف مانند ويتامين C ،‌بتاكاروتن و مواد معدني مانند منيزيوم ،‌سلنيوم ،‌و آنتي اكسيدان ها

نكته : اغلب داروهاي كنترل فشار خون ،‌از طريق غير مستقيم اثر كرده و غالبا ً ممكن است عوارض جانبي ناراحت كننده اي نظير سرگيجه ، ضعف و خستگي مفرط و بي نظمي ضربان قلب و ... ايجاد كنند . در عوض برخي مواد غذايي وجود دارند كه مي توانند باعث كاهش فشار خون بدون عوارض جانبي شوند .

1. كرفس : داراي تركيب شيميايي به نام فتاليد است كه عضلات رگ هاي خوني را گشاد مي كند و در كاهش فشار خون تأثير دارد .

2. پياز : داراي تركيبات آنتي اكسيداني است كه در انواع تيره ي ان مقدار بيشتري موجود است و در پايين آوردن كلسترول و فشار خون و كاهش لخته هاي خون در سرخرگ هاي قلب تأثيري شبيه آسپيرين دارد.

3. سير : خوردن 600 ميلي گرم سير ، از 5 تا 10 درجه فشار خون را كاهش مي دهد .

4. شنبليله : پودر تخم شنبليله ي آسياب شده ،‌كلسترول خون را پايين مي اورد . ماده ي ژله اي كه از انواع فيبر قابل حل شدن در آب به نام گالاكتومان است و در تخم شنبليله وجود دارد ،‌به اسيد هاي صفراوي باند شده و موجب كاهش كلسترول حتي در حد تأثير داروهاي مصنوعي مي شود .

5. چاي سبز : سرشار از ويتامين ها و مواد معدني مانند پتاسيم ،‌فسفر ،‌منيزيوم ،‌كلسيم و ... است .وجود فلوئور در آن باعت تعديل فشار خون شده و به حفظ سلامت اعصاب و عروق نيز كمك مي كند .

6. خرما : هر 100 گرم خرما ،‌63 ميلي گرم منيزيوم دارد كه خاصيت كاهش فشار خون را دارد و مي تواند جايگزين شيرين كننده هاي تصفيه شده مانند قند و شكر شود.

  امتیاز: 0.00