منو
 صفحه های تصادفی
ساختمان بافت شناسی مینا
گوشت گاو
شهری شدن در آغاز انقلاب صنعتی
رشته مرمت و احیاء بناهای تاریخی
تغییرات فیزیکی یا,شیمیایی مواد؟
دانشنامه:درخواست حذف صفحه
ماهیچه
بشارت به حکومت حضرت مهدی « ع » در قرآن - حج : 41
باد خورشیدی
طبقه بندی اختلالات شخصیت
 کاربر Online
297 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  پنج شنبه 15 اسفند 1392 [04:27 ]
  میان ‌وعده‌ای را انتخاب کنید که:
 

میان ‌وعده‌ای را انتخاب کنید که:

1- از نظر فیبر و مواد مغذی ضروری غنی باشد. غلات کامل، لوبیاها، سبزی‌ها و میوه‌های دارای فیبر بالا به علاوه مواد مغذی و مواد لبنی کم‌چرب و گوشت‌های کم‌چرب حاوی مواد مغذی مهم می‌باشند.

2- دارای کربوهیدرات‌ باشند مانند برخی میوه‌ها و سبزی‌ها، غلات کامل، لوبیاها و مغزها، به صورتی که انرژی حاصل از میان‌وعده قندخون شما را به سرعت و در لحظه افزایش ندهد، بنابراین با اتمام آن مجدداً هوس خوردن نمی‌کنید.

3- در تعادل با مقدار کمی پروتئین و برخی از چربی‌های مناسب برای قلب مانند اسیدهای چرب با یک باند دوگانه (موجود در روغن زیتون و مغزها) و اسیدهای چرب امگا 3 باشند. این میان‌وعده‌ها با تعادل بالا، احساس رضایت و سیری بیشتری به ما می‌دهد، زمان بیشتری برای عبور از دستگاه گوارش نیاز دارند و انرژی را برای مدت طولانی‌تری در بدن حفظ می‌کنند.

غذاهای گیاهی مانند مغزها و دانه‌ها، محصولات سویا و روغن‌های زیتون و کانولا برای تعادل غذاهای غنی از کربوهیدرات از نظر پروتئین و چربی‌های مفید مناسب می‌باشند.

  امتیاز: 0.00