منو
 کاربر Online
380 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 21 اردیبهشت 1394 [05:54 ]
  احتیاط در مصرف «باقلا»
 

احتياط در مصرف «باقلا»

برخی افراد نوعی نقص آنزیم دارند که باعث می‌شود به باقلا حساسیت داشته باشند؛ این بیماری فاویسم نام دارد. این بیماری ، یک بیماری مادرزادی است که در پسرها بیشتر دیده می‌شود و این افراد از همان دوران نوزادی به باقلا حساسیت دارند و این حساسیت تا آخر عمر با آنها می‌ماند. افراد مبتلا به فاویسم باید از دست زدن به باقلا و استشمام بوی آن نیز خودداری کنند و البته در خصوص برخی از داروها نیز منع مصرف دارند.

تهوع، اسهال و استفراغ، بی‌حالی و ... را از عوارض مصرف باقلا دانست و اگر فرد دیر متوجه شود و علائم شدید باشد، حتی خطر مرگ را نیز در پی دارد.

افرادی که فاویسم ندارند، می‌توانند به میزان متناسب از این سبزی استفاده کنند، چراکه سرشار از نشاسته و کالری است. باقلا به عنوان منبع غنی منیزیم، پتاسیم و کلسیم یاد کرد و افزود: تری‌گلیسرید موجود در باقلا برای پیشگیری از یبوست مفید است. باقلا ویتامین K خوبی هم دارد که برای انعقاد خون و خوب شدن جای زخم مفید است.

  امتیاز: 0.00