متخصص تغذیه با اشاره به اینکه جوشانده برگ «به» برای درمان بیخوابی موثر است، گفت: تقویت قلب، اعصاب، درمان افسردگی و وسواس از خواص «به» محسوب میشود.
تصویر مصرف «به» قلب و اعصاب را تقویت میکند
يك متخصص تغذیه در گفتوگو با فارس، در رابطه با خواص درمانی میوه به اظهار داشت: به یک میوه پرخاصیت بوده و از درختی با ارتفاع حداکثر 5 متر حاصل میشود. درخت به شبیه درخت سیب بوده و در فصل پاییز میوه میدهد، تخم میوه به را بهدانه گویند که اثر درمانی آن بسیار زیاد است.
وی افزود: بهترین به ایران در اصفهان پرورش داده میشود و گاهی درخت به تا 50 سال عمر میکند و از سه تا پنج سالگی آغاز تولید میوه این درخت است، البته در نیشابور هم به پرورش داده شده که به اندازه اصفهان نیست.
متخصص تغذیه بیان داشت: برگ، میوه، دانه و سایر قسمتهای درخت به دارای خاصیت درمانی بوده و به، به صورت خام، پخته، شربت، مربا، ژله، کمپوت و جوشانده مصرف میشود و به طور کلی برای تقویت قلب و اعصاب بسیار مفید است.
وی افزود: جوشانده برگ درخت به بیخوابی را درمان کرده و در صورتی که این جوشانده طی 10 دقیقه تهیه شود و با شکوفه نارنج شیرین مخلوط شود و قبل از خواب افرادی که دچار بیخوابی هستند آن را مصرف کنند دیگر دچار مشکل اختلالات خواب نمیشوند.
وی اظهار داشت:جوشانده برگ به بهترین راه درمان عصبانیت بوده و لعاب خیس کرده بهدانه گلودرد را تسکین و سرفه را درمان میکند، همچنین این جوشانده قابض است و در هضم مؤثر واقع میشود.
وی گفت: آب به مخلوط با شکر در معالجه معده و روده مؤثر است و دمکرده شکوفه به به اضافه عرق بهار نارنج نیز برای خوابآوری مناسب است، همچنین به دارای ویتامین E و آنتیاکسیدان بوده و جلوی سرطان را میگیرد، ویتامین B موجود در به نیز سبب آرامش اعصاب میشود و تقویت قلب و اعصاب را نیز درمان میکند، به برای کسانی که عرق بدن آنها بدبو است نیز مفید است و مشکلشان را رفع میکند.
این متخصص تغذیه بیان داشت: کودکانی که میلی به خوردن خاک و گل دارند با به دادن به آنها میتوان این مشکلشان را رفع کرد، همچنین برای رفع عطش، سوزش دهان و گرفتگی صدا خوردن بهدانه بسیار مؤثر است.
وی عنوان کرد: جوشانده بهدانه روی پوست برای ترک لب، پوست و ناراحتیهای بواسیر بسیار مناسب بوده و جوشانده برگ درخت به برای پانسمان سطح بدن و شستوشوی چشم به کار میرود؛همچنین این میوه برای اسهال مزمن، خلط خونی، ورم کبد مفید و این مشکلات را در افراد دچار این بیماریها رفع میکند.
این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد:به دارای ویتامینهای A،B و C همچنین املاحی مانند پتاسیم، روی، فسفر، کلسیم، آهن، منیزیم و سلانیوم لذا از آنجایی که یک مولتیویتامین کامل محسوب میشود برای درمان لاغری و جلوگیری از چاقی مصرف این میوه توصیه میشود، همچنین زنان باردار برای رفع مشکل تهوع در این دوران میتوانند به مصرف کنند.
منبع: فارس
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!