منو
 صفحه های تصادفی
اضمحلال جامعه ایرانی در عهد مغول و ایلخانان
آزمایش تشریح دانه گیاهان
انواع پول
گل آراء- گلهای تازه بدون ریشه
آصف بن برخیا
شوذب عبدالله و شهادت در کربلا
چگونه در تلویزیون توجه بیننده را جلب کنیم
علماء و ولایت فقیه
جامعه شناسی تغییرات اجتماعی
ابلاغ سلام پیامبر به اصحاب کهف توسط امام علی علیه السلام
 کاربر Online
727 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  چهارشنبه 18 آذر 1394 [20:54 ]
  بعد از خوردن غذاهای تند مصرف این نوشیدنی اکیداً ممنوع!
 

بعد از خوردن غذاهای تند مصرف این نوشیدنی اکیداً ممنوع!

یکی از نوشیدنی‌های بسیار محبوب می‌تواند اثری مخرب بر زبان پس از خوردن غذاهای تند از خود بر جای گذارد.

کارشناسان علت سوزش زبان پس از مصرف غذاهای تند را وجود گیرنده‌هایی در زبان می‌دانند که برای محافظت بدن از گرما یا اسید وجود دارند.

گفتنی است، براساس تحقیقات انجمن شیمی ایالات متحده در فلفل ماده‌ای شیمیایی به نام کپسایسین وجود دارد که سبب تحریک گیرنده‌های درد به نام TRPVI بر روی زبان و بروز احساس سوزش در زبان می‌شود.

کارشناسان اعتقاد دارند خوردن آب پس از غذاهای تند و انواع فلفل باعث افزایش سوزش زبان می‌شود و در عوض نوشیدن شیر به دلیل خواص موجود در عناصر مولکولی شیر می‌تواند سبب شسته شدن کپسایسین از زبان و احساس خنکی در آن شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کپسایسین نوعی ماده بدون رنگ و بی بو است که دریافت فلفل به وفور یافت می‌شود. هنگامی که فردی فلفل می‌خورد سیگنال‌های عصبی به مغز ارسال می‌شود و بدن شروع به واکنش محافظتی در برابر آن می‌کند. کارشناسان همچنین دریافته‌اند مصرف فلفل باعث بالا رفتن درجه حرارت زبان می‌شود. این افزایش درجه حرارت زمان در اثر خوردن سایر مواد غذایی چون سس خردل و سس گوجه فرنگی تند نیز رخ می‌دهد.

کارشناسان بر این اساس به افرادی که دچار حساسیت به فلفل هستند و یا دچار سوختگی زبان پس از مصرف غذاهای تند شده‌اند توصیه می‌کنند با نوشیدنی شیر می‌توانند اثرات سوختگی با فلفل را تسکین دهند.

  امتیاز: 0.00