منو
 صفحه های تصادفی
شیمی دارویی
طاهره صفار زاده
پمپهای فاضلاب
ورود دوستدار امام علی علیه السلام به بهشت
افزایش تلاش جهانی برای آشنایی اسلام
دانشکده کشاورزی مراغه دانشگاه تبریز
انرژی و فعالیت جسمانی در ورزش
شناسایی نمونه بوسیله انحلال
قیومیت شوهر بر زن
ژینوفور
 کاربر Online
380 کاربر online
 : فیزیک
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه فیزیک 3 ستاره ها ارسال ها: 2228   در :  پنج شنبه 17 تیر 1395 [16:07 ]
  ساخت بزرگترین رادیو تلسکوپ جهان
 

به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام دانشمندان این کشور ساخت این رادیو تلسکوپ با نصب چهار هزار و 450 پنل در مرکز یک بشقاب بزرگ شبیه بشقاب های ماهواره ای تکمیل شده است.

انتظار می رود که بهره برداری از این رادیو تلسکوپ که یکی از پنل های سه ضلعی آن معادل 30 زمین است و ارتعاشات از طریق آن انجام می شود در شهریور ماه انجام شود.

این تجهیزات بزرگ از دیروز یکشنبه در حضور کارشناسان، خبرنگاران، ‌دانشمندان و شماری از مسئولان در بخش «پینگ تانگ» استان «گویی جو» در جنوب غرب چین رونمایی شد.

تلویزیون مرکزی چین در گزارشی آورده است که ساخت این تلسکوپ بزرگ برای اکتشافات سیاره زمین و آگاهی از تمدن های قدیمی اهمیت فراوانی دارد.

در این گزارش آمده است که کارشناسان با استفاده از این تجهیزات می توانند تحقیقات جانبی فراوانی در باره منشا زمین انجام داده، راه های زیست بهتر انسان را شناسایی کرده و به اکتشافات شگفت آوری مبادرت ورزند.
به گفته دانشمندان این پروژه، از این رادیو تلسکوپ همچنین می‌توان برای جستجوی نشانه‌های حیات فرازمینی استفاده کرد.
چین اعلام کرده است که به احتمال زیاد تا دو دهه دیگر این رادیو تلسکوپ بهترین تجهیزات در نوع خود در جهان و بی رقیب خواهد بود.

بنابر گزارش های موجود در دو یا سه سال اول دانشمندان چینی از این تجهیزات استفاده خواهند کرد و پس از آن دانشمندان جهان می توانند با این رادیو تلسکوپ کار کنند.
دانشمندان چینی می گویند که حتی قادرند در فواصل بسیار دور و 2 هزار کیلومتر دورتر از محل استقرار این تلسکوپ نظارت هایی را انجام داده و اکتشافاتی داشته باشند.

تلسکوپ چینی قطری در حدود 300 متر دارد و 10 برابر از تلسکوپ دارای 100 متر قطر که در بن آلمان مستقر شده، حساس تر است.

کار ساخت رادیو تلسکوپ که از سال 2011 میلادی آغاز و برای آن 180 میلیون دلار هزینه شده، دارای هفت دریافت کننده قوی است که پنج دریافت کننده را چین ساخته و بقیه با همکاری استرالیا و ‌آمریکا ساخته شده است.

رادیو تلسکوپ ها اصولا برای استفاده های علمی بخصوص در بخش نجوم و ستاره شناسی و اکتشافات زمینی کاربرد دارد.
پیشبرد برنامه فضایی چین یکی از مسائلی است که در اولویت دستور کاری پکن قرار دارد تا جایی که «شی جین پینگ» رئیس جمهوری این کشور بر ضرورت تبدیل این کشور به یک قدرت فضایی تاکید داشته است.

چین اعلام کرده کار بر روی برنامه های بلندپروازنه این کشور شامل اعزام فضانورد به کره ماه تا سال 2036 و احداث یک ایستگاه فضایی از هم اکنون آغاز شده است.

  امتیاز: 0.00