منو
 صفحه های تصادفی
کولومنیفر
DNA سلول به صورت ابر مارپیچ پروتئین دار است.
آخرین لحظات زندگی پیامبر و حضور امام علی علیه السلام
سفارت ایران در انگلیس
صوفیان در آغاز دولت صفوی
نفت خام
واژه‌نامه شیمی
در یک سرا دو سلطان نگنجد
کارشناس ارزیابی بیمه های اشخاص
جامعه شناسی
 کاربر Online
499 کاربر online
 : نجوم
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline نیر فارابی اصل 3 ستاره ها ارسال ها: 630   در :  چهارشنبه 12 بهمن 1384 [14:47 ]
  آیا کرات آسمانی مسکون است؟
 

آیا کرات آسمانی مسکون است؟

امروز که موضوع تسخیر فضا مورد توجه واقع شده است و ماهواره‌هایی به منظور کشف شگفتیهای فضا به آسمان پرتاب می‌شود، این سوال بیشتر از زمانهای گذشته مطرح می‌شود که : "آیا کرات آسمانی مسکون است؟!" "آیا مرکز زندگی ، منحصر به زمین است یا در آسمانها نیز موجودات زنده‌ای وجود دارد؟"

جمعی از دانشمندان فلک شناس نظیر "هرشل" معتقدند که مجموع ستارگان ثابت و سیار ، مسکون می‌باشند و تجلیات اسرارآمیز حیات ، هرگز منحصر به زمین نیست. ولی شرایط حیات و زندگی بر حسب انواع جاندارانی که در هر یک از کرات آسمانی زندگی می‌کنند، تفاوت دارد.



  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline نیر فارابی اصل 3 ستاره ها ارسال ها: 630   در :  پنج شنبه 13 بهمن 1384 [19:43 ]
  > ششصد میلیون ستاره مسکونی
 

ششصد میلیون ستاره مسکونی

گزارشی که چندی پیش مطبوعات کشور ما ، از خبرگزاریهای علمی جهان در این زمینه نقل کردند نظریه مسکونی بودن کرات آسمانی را تائید و تقویت کرد.

"دانشمندان جهان طبق محاسبات بسیار دقیقی که به عمل آورده‌اند به این نتیجه رسیده‌اند که تنها در کهکشان ما "ششصد ستاره مسکون " وجود دارد و در این ستارگان ، تمدنی شبیه تمدن زمین دیده می شود که شاید ساکنین نیمی از این ستارگان از مردم کره زمین نیز متمدن‌تر باشند. مطابق حسابی که در آن ، هیچ جنبه تخیل وجود ندارد بر روی هم در عالم هستی " ششصد میلیون ستاره مسکون " وجود دارد.


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  شنبه 15 بهمن 1384 [20:05 ]
  آیا کرات آسمانی مسکون است؟: نظر قرآن و پیشوایان اسلام
 

نظر قرآن و پیشوایان اسلام

جالب اینکه قرآن کریم از این موضوع مهم چهارده قرن پیش با صراحت خبر داده است:
"و من آیاته خلق السموات و الارض و ما بث فیهما من دابه و هو علی جمعهم اذا یشاء قدیر"
"از جمله آیات قدرت خداوند ، آفرینش آسمانها و زمین و انواع جنبندگانی است که در آنها قرار داده است و هر زمان که بخواهد اجتماع آنان را باهم فراهم می‌سازد."

از این آیه دو نکته درک می‌شود:
1- در آسمانها نیز مانند زمین موجودات زنده وجود دارد.
2- هر زمان که مشیت خدا اقتضا کند سکنه کرات آسمانی و زمین با هم ملاقات خواهند نمود و اجتماع بر پا خواهند کرد.

درگفتار پیشوایان بزرگ اسلام نیز نمونه‌هایی است که حکایت از این حقیقت می‌کند. از آن جمله بیان امیرالمومنان علی (علیهالسلام) است که فرمود:"این ستارگان آسمان ، شهرها و مراکز تمدن است، همانطوری که زمین نیز دارای شهرهاست."


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 17 بهمن 1384 [07:20 ]
  > آیا کرات آسمانی مسکون است؟
 

و در این ستارگان ، تمدنی شبیه تمدن زمین دیده می شود که شاید ساکنین نیمی از این ستارگان از مردم کره زمین نیز متمدن‌تر باشند



جل الخالق!

  • این یکی دیگر از آن حرفهاست ، یکبار جمله بالا را به دقت بخوانید و ببینید معنی آن چیست . اینکه مال نقل قول شماست و یا از گوینده اصلی آن است را نمیدانم . ایراد ها اینها هستند :

  • ستاره ای را دیدن از این جهت که بخاطر موقعیتش نسبت به خورشید دیگری شباهت به زمین داشته باشد و از بازتاب طیف نوری که از آن بر میخیزد شاید امکان داشته باشد ولی قطعیت ندارد . حتی اگر در دل به آن ایمان داشته باشیم ولی دلیلی برایش نداشته باشیم تا آنرا ثابت کنیم ، از لحاظ علمی نمیشود گفت که چنین سیاره ای وجود دارد .اگر هم بگوییم علمی نیست و زاییده تخیل است .

  • تمدنی به شکل تمدن زمین ؟!razzحتما شوخی میکنید ، شما تا تمدن را ندیده باشید چگونه میتوانید شباهت آنرا به زمین مشخص کنید؟

  • باز تمدن را باید به چشم ببینید و یا توسط وسیلهء دیگری وجودش را درک کنید تا اول بدانید که اصلا تمدنی در آن هست یا نه .

  • ما که خود ِ سیاره را نمیتوانیم ببینیم از کجا تمدنش را میشود دانست و از آن بالاتر چگونه فهمیدید که از زمین متمدن تر است ،هر چند تمدن زمینی ِ پر از توحش شکستنش زیاد مشکل نباشد و سیاره ای پر از جانور و تهی از انسان میتواند به این صفت متصف شود .

  امتیاز: 0.00