مصرف میوه و سبزی تازه در کاهش میزان سردرد موثر است.
یک مشاور تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف سبزی و میوه تازه در کاهش بروز سردرد موثر است.
"دکتر رضا آمرینیا" گفت: مصرف حبوبات همچون نخود و لوبیا ، ماهی ، زیتون ، سیر ، زنجبیل ، چغندر ، خیار ، هویج ، کرفس ، اسفناج و جعفری نیز نقشی موثر در کاهش بروز سردرد دارد.
وی با اشاره به ویتامینها و مواد معدنی مفید در کاهش سردرد خاطرنشان کرد: مصرف ویتامین B12و منیزیم به همراه ویتامین B6از آنجا که سبب تجمع داخل سلولی منیزیم و تاثیرگذاری بیشتر آن میشود در کاهش بروز سردردهای میگرنی بخصوص در زنان تاثیرگذار است.
این مشاور تغذیه افزود: مصرف کلسیم به همراه ویتامین Dو روغن گل پامچال با دارا بودن خاصیت ضد التهابی در کاهش بروز سردرد نقش موثر دارد.
آمرینیا ، علت سردرد را گشادی یا تنگی عروق مغزی ذکر کرد.
وی افزود: البته مصرف برخی مواد غذایی همچون شیر گاو ، شکلات ، پنیر سفت و کهنه ، کنسروهای گوشت و ماهی ، آجیل ، انجیر ، خرما ، کشمش ، پیاز ، موادشیرین کننده مورد استفاده در غذاهای رژیمی و قهوه در بروز سردرد و یا شدت آن در کوتاه مدت و یا دراز مدت موثر است.
این مشاور تغذیه ، مصرف مشروبات الکلی ، دخانیات ، قرصهای ضد بارداری و چربیهای اشباع شده را از دیگر علل بروز سردرد عنوان کرد. وی یادآور شد: سردرد ، حالت درد مبهمی است که به علت ناراحتی یا استرس معمولا ایجاد میشود. آمرینیا گفت: درد عضلات گردن و پشت بدن از علائم مهم بروز سردردهای عصبی در فرد است.
وی افزود: تقریبا ۱۰درصد سردردها را سردردهای میگرنی تشکیل میدهد که معمولا عوامل ژنتیکی نقش موثری در بروز آن دارد. این مشاور تغذیه یادآور شد: اگر سردرد معمولا به دنبال بیدار شدن از خواب بروز کند، نشاندهنده فشار خون بالا با بیماریهای التهابی مغز در فرد است.
منبع:Irna
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!