منو
 کاربر Online
1111 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  شنبه 27 اسفند 1384 [07:49 ]
  از سرخ کن ها استفاده نکنید!
 

می‌دانید که روغنها از اسیدهای چرب غیر اشباع تشکیل شده اند. اسید چرب غیر اشباع ، یعنی اسید آلی که در ساختمان آن ، پیوند دوگانه وجود دارد. این پیوند دوگانه و همینطور عامل اسیدی ، با حرارتی خیلی پایینتر از آنی که در سرخ‌کن ها و همینطور روی گاز استفاده می‌شود، می‌شکند.

بنابراین استفاده دوباره از این روغنها به علت این که ساختمان تخریب شده دارند، اشتباه است و باعث بیماریهای گوناگون ، بویژه سرطان به علت ایجاد عامل سرطانزا در آن می‌شود.

  امتیاز: 0.00