منو
 کاربر Online
856 کاربر online
 : پرسش و پاسخ
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 14 فروردین 1385 [10:31 ]
  روش تهیه آهارالیاف و پارچه
 

به طور کلی

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دارا 3 ستاره ها ارسال ها: 140   در :  سه شنبه 15 فروردین 1385 [03:22 ]
  پاسخ به آهار لباس
 

اگر منظورتان اسپری برای افشاندن روی پارچه و لباس در هنگام اتو کردن لباس است که کرچ و چروک لباس را از بین ببرد باید گفت این اسپری ها دارای سلیکون و هیدروکربنهای چرب هستند ,لزوما این هیدروکربنها لباس شما را چرب نمیکنند! , سلیکون برای آسانی لغزیدن اتو روی لباس است و مقدارش کم است ممکن است مواد دیگری برای ایجاد بوی خوش ملایم روی لباس و مواد جلوگیری کننده از فساد داخل قوطی به همراه داشته باشد . اگر نام هیدرو کربنهای استفاده شده در آنرا مشخصا بتوانم پیدا کنم در اینجا برایتان پست خواهم کرد . در دانشنامه هم بگردید شاید مطلبی را قبلا کسی دیگر تحقیق کرده باشد .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  پنج شنبه 17 فروردین 1385 [14:02 ]
  آهار پارچه
 

دارا
این گیاه را که میبینید گیاه کاساوا نام دارد ریشه اش دارای نشاسته مخصوصی است که در سهغت نخ و پارچه بافی برای جلا و استحکام نخ در بیشتر مراحل نخ تا پارچه نقش دارد از ریش این گیاه برای تهیه شیرینی و کرم های کیک و سریال و امثال آن استفاده میشود , با تغییر این نشاسته کار های زیادی برای تهیه چسب های تخته سه لا و موکت و خیلی چیز های دیگر میکنند گیاه را ببینید عمل آوردنش آسان است. ظاهرا این گیاه در ایران وجود ندارد . یک قاشق کوچک نشاسته را اگر در یک لیوان اندازه گیری آب حل کرده و آنرا هم بزنید تا بجوش آید و پس از سرد کردن لعاب دار ولی مایع باشد همین کار را میکند , ولی این نشاسته خواص مطلوبی برای صنعت پارچه بافی دارد. غربی ها با مواد شیمیایی این کار ها را میکنند و ممکن است از مواد کشاورزی استفاده نکنند.



  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  پنج شنبه 17 فروردین 1385 [14:02 ]
  نشاسته و آهار
 

دارا

بحث نشاسته و آهار را در انجمن خلاقیت وفن آوری ببینید.

  امتیاز: 0.00