منو
 صفحه های تصادفی
پیشگیری از آسیب های ورزش تنیس
ضرورت دستیابی به انرژی خورشیدی
DRAM و SDRAM
کاربر:ا206ا
گزارشی از حجه الوداع آخرین حج پیامبر - ص
جدول تناوبی «استاندارد»
نهضت علمی امام صادق علیه السلام
تصنیف
سن پیامبر - ص - و خدیجه هنگام ازدواج
فیزیک مکتب کپنهاگ
 کاربر Online
487 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فلاحیان 3 ستاره ها ارسال ها: 93   در :  سه شنبه 29 فروردین 1385 [05:17 ]
  از خواص استثنایی اسفناج غافل نشوید
 

خواص اسفناج

اسفناج یک منبع غنى از ویتامین A و فلاسین، فیبر، سولفور، پتاسیم و ویتامین ث است.
اسفناج همچنین داراى بتاکروتئین، آهن، ویتامین B6، کلسیم و منیزیم نیز هست. یک فنجان اسفناج پخته داراى ۱۴۷ درصد انواع ویتامین هاى مصرفى پیشنهاد شده و ۴۷ کالرى است.
کاروتنوئید و آنتى اکسیدان ویتامین هاى C و E موجود در اسفناج باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیمارى قلبى، سکته و آب مروارید چشم مى شود. پتاسیم و کلسیم موجود در آن نیز به تنظیم فشار خون کمک مى کند و اسید فولیک موجود در آن خطر ابتلا به بیمارى ها و نقص هاى عصبى را کاهش مى دهد.
آب اسفناج براى استحکام، ساخت و ذخیره سازى بدن بسیار مفید است اما بیش از دو وعده در روز نباید مصرف شود و بهترین زمان استفاده از آن ۳۰ دقیقه قبل و ۲ ساعت بعد از غذا است، زیرا باید معده خالى باشد.
نکته: اسفناج داراى مقدار زیادى اسید اگزالیک است، بنابراین افرادى که به یبمارى نقرس، سنگ هاى کلیه و مثانه مبتلا هستند نباید از این سبزى استفاده کنند.

منبع:

http://www.iran-newspaper.com/1385/

  امتیاز: 0.00