منو
 صفحه های تصادفی
آیا گرسنگی و تشنگی را می‌توان مهار کرد؟
پاشندگی نور
موتور حرارتی
هماهنگی بین علم ودین در اندیشه امام خمینی
عطسه
روباتیک
آزمایش باد
امام حسین در قرآن - غافر : 7
صفحه نمایش رایانه
تومور مغزی
 کاربر Online
634 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline معصومه قاسمی 3 ستاره ها ارسال ها: 372   در :  چهارشنبه 03 خرداد 1385 [03:51 ]
  شیر استریلیزه را نجوشانید
 

کارشناسان تغذیه دریافته اند جوشاندن شیر با ایجاد تغییراتی در آن جذب کلسیم و پروتئین موجود در شیر را کاهش می دهد. به گفته متخصصان چون شیرهای استریلیزه موجود در بازار نیازی به جوشاندن ندارد، باید از این اقدام پرهیز کرد.

چون این کار تنها باعث از دست رفتن کیفیت و ارزش غذایی آن می شود. در شیرهایی که قدرت ماندگاری طولانی دارند با عنوان استریلیزه به بازار عرضه می شود برخلاف برخی گفته های بی اساس فاقد مواد نگهدارنده است؛ ضمن آن که بر اساس قوانین موجود در اغلب کشورها از جمله کشور ما افزودن هرگونه ماده نگهدارنده به شیر و مواد غذایی که مصرف روزانه دارند غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد. جوشاندن شیر فقط در موارد استفاده از شیر تازه ضروری است تا شیر ماندگاری بیشتری داشته باشد و شیرهای استرلیزه قبل از این که به دست مردم برسند جوشانده شده اند.

  امتیاز: 0.00