منو
 صفحه های تصادفی
بازار سرمایه
انو شیروان
واکنش گرماگیر
هندوانه
سخنرانی پیامبر در مسجد الحرام پس از فتح مکه
ازدواج فاطمه علیهاسلام به امر خداوند
مصونیت دوستان اهل بیت علیهم السلام از آتش جهنم
امام حسین در قرآن - حدید : 28، نور : 36
دیابت
زندگینامه یان اورت
 کاربر Online
1184 کاربر online
 : فیزیک
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline عباس-شفیعی 1 ستاره ها ارسال ها: 28   در :  شنبه 27 خرداد 1385 [05:06 ]
  کشف انرژی تجدید پذیر جدید توسط من
 

امروزه تولید انرژی به مهمترین مسئله ی روز کشور ما تبدیل شده است.ما نیز برای این امر راهکار های متفاوتی پیش روی خود خواهیم داشت.انرژی های تجدید پذیر که رایگان و پاک هستند گزینه های مناسبی برای تولید انرژی هستند.اما این انرژی ها جواب گوی نیاز ما نیستند.به همین علت ما به انرژی هایی که هزینه بر هستند و جواب گوی نیاز ما نیز هستند روی می آوریم که میتوان از جمله آنان انرژی هسته ای یا سوخت های فسیلی را نام برد.
حال اگر انرژی تجدید پذیر و پاک و ارزانی میتوانست مانند انرژی های تجدید ناپذیر جواب گوی نیاز ما باشد;تمام مشکلات ما حل می شد.
پروژه ی Magnetic Motor نیز همین انرژی را به ارمغان می آورد.
مطمئناّ شما با یک آهنربای معمولی بر خورد کرده اید.اما تا کنون هیچ محققی به نیروی یک آهن ربا توجه خاصی نداشته است.یک آهن ربای از نوع فریت یک نیروی جاذبه و دافعه ی همیشگی و نا محدود به ما می دهد.اما شاید از خود بپرسید که نیرو چه ربطی به انرژی دارد؟
یک مثال ساده:شما وقتی دو قطب هم نام یک آهن ربا را کنار هم قرار دهید,این دو همدیگر را دفع میکنند.همین دافعه,یک لحظه انرژی مکانیکی به ما می دهد.اما این انرژی مکانیکی با دور شدن آهن ربا ها از یکدیگر تمام می شود.اگر شیوه ای وجود داشت تا آهن ربا ها همین دافعه را داشته باشند و نیز در کنار آن نیز از یکدیگر دور نشوند,ما به انرژی مکانیکی پایدار و نامحدود دست پیدا می کردیم که البته از این انرژی مکانیکی میتوان در وسایل نقلیه و چه بسا برای تولید انرژی الکتریسته استفاده نمود.
از نظر علمی از چنین سیستمی میتوان انرژی گرفت و با استدلال استنتاجی میتوان نتیجه گرفت که تبدیل این نیرو به حرکت به طور کامل عملی است.طرح من نیز این کار را انجام می دهد.
این موتور مغناطیسی که من طراحی کرده ام هم تجدید پذیر است و هم به دلیل گشتاورد بسیار بالایی که آهن ربا های چند تسلا ایجاد میکنند ,بسیار قوی و در حد انرژی های برتری همچون انر‍ژی هسته ای است.

حال شما چند نمونه از طرح هایم را در لینک های زیر می بینید:
البته باید این نکته را هم در نظر گرفت که در تمام طرح ها می توان از آهن ربا هایی استفاده نموند که یک قطب آن قوی تر از قطب دیگر آن است و همین امر سبب بازده بالای موتور می شود.البته من هم اولین بار که نام چنین آهن ربایی را شنیدم تعجب کردم و دیدم که واقعا صنعت آهن ربا سازی پیشرف به سزایی کرده
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/a15f49b0b2.jpg
همان طور مشاهده می فرمایید ما یک آهن ربای حلقوی داریم که سطح داخل قطب N وسطح خارج قطب Sاست و درداخل نیز ابتدا محور متحرک را که از بلبرینگ ساخته شده است میبینید.مثلت طوسی رنگی هم مشاهده می فرمایید که جنس آن از EPS یا همان پلی استایرین منبسط شده می باشد.این ماده مقاوم است و فشار های بالا را در گشتاورد های زیاد تحمل میکند و هم چنین توسط آهن ربا جذب نمی شود و مشکلی برای ما ایجاد نمی کند. در یکی از راس های این مثلث آهنربای تیغه ای مشاهده می کنید که طبق شکل قطب های هم نام آهن ربای حلقوی و آهنربای تیغه ای کنار هم قرار دارند.بدین ترتیب یک نیروی دافعه ایجاد می شود و آهن ربای تیغه ای تمایل دارد که به طرف عقب حرکت کند.اما به دلیل اینکه آهن ربای تیغه ای به مثلث پلیمری ما متصل است;باید به همراه مثلث به عقب حرکت کند.حال با توجه به اتصال مثلث از راس وسط با محور,این مکان تکیه گاه ما محسوب می شود و باعث می شود هنگامی که آهن ربای تیغه ای به عقب رانده می شود مثلث پلیمری ما نیز به عقب رانده شود.اما به جای اینکه به طرف عقب حرکت کند ,باعث چرخش حول محور می شود.شما میتوانید با یک آزمایش ساده این فر آیند را بررسی کنید:
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/b59642c8d6.jpg
حال نمونه های دیگر طرح را برایتان شرح میدهم:
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/c32a53213f.jpg
شما در این شکل نیروی دافعه ی وارد بر آهن ربا را میبینید که به صورت اریب وارد می شود و همین باعث حرکت به سمت عقربه های ساعت می شود.
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/d4bd6b089e.jpg
درا ین طرح ما دیگر نیازی به رابط پلیمری نداریم و مستقیماٌ آهنربای خود را به محور متصل کرده ایم.همان طور که در شکل مشاده میکنید,در جایی که کمترین فاصله بین قطب های هم نام وجود دارد,ما بیشترین نیروی دافعه را داریم و همین امر باعث می شود که نیروی قالب ما F باشد و همین نیروی F که در شکل مشخص است باعث چرخش آهنربای تیغه ای در جهت عقربه های ساعت می شود.
حال چند نمونه از طرح هایم را برایتان می گذارم تا خودتانAnalyzeکنید و به علت چرخش آنها پی ببرید:
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/9a4eceb77f.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/65253aa860.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/7a21d212b8.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/4d990bd5a6.jpg
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/8c8ac21af3.jpg
گذشته از این طرح ها من در یک طرح ترکیبی(استفاده از نیروی جاذبه ی بین یک فلز و آهن ربا و نیروی جاذبه ی زمین) چرخشی پایدار ایجاد کرده ام.
http://i5.tinypic.com/14kz1io.jpg
شما یک آونگ را در نظر گرفته که به یک محور متصل است.(شکل اول)
http://i5.tinypic.com/14kz3eu.jpg
http://i5.tinypic.com/14kz1tu.jpg
حال اگر این آونگ را رها کنیم,آونگ تا یک مکانی حرکت میکند(شکل دوم)
اگر ما اصطکاک نداشتیم آونگ چرخش پایدار داشت.حال چه کار میتوان انجام داد تا به اونگ کمک کنیم تا یک حرکت پایدار و دایمی داشته باشد؟
آهنربایی میبینید که قطر از چپ به راست زیاد میشود.
http://i5.tinypic.com/14kz3pz.jpg
حال اگر یک گوی آهنی را در نقطه Aقرار دهیم,به دلیل اینکه با افزایش قطر به سمت نطقه ,Bنیروی جاذبه ما بیشتر میشود,گوی آهنی تمایل دارد که به سمت نطقهBحرکت کند.حال همانطور که در طرح مشاهده می فرمایید به دلیل افزایش قطر,به حرکت آونگ ما در جهت عقربه های ساعت کمک می شود و بدین ترتیب ما به چرخش پایدار آونگ دست پیدا کرده ایم.
البته من یک طرح نیز در رابطه با آهن رباهای الکتریکی دارم.
http://i6.tinypic.com/14kz3vq.jpg
همان طور که در شکل مشاهده می فرمایید آهن ربا های زیادی حول محور قرار دارند.مسلماّ وقتی جریان برای هر آهن ربا وصل باشد,آن آهن ربا آونگ ما را جذب میکند.اما همیشه در این طرح یک آهن ربا روشن و درواقع Activeاست.این روشن و خاموش بودن آهن ربا ها هم توسط چشم الکترونیکی تعیین می شود.همیشه آهنربایی که در جلوی آونگ است Activeمی باشد و باعث می شود آونگ به طرف آن جذب شود .اما چشم الکترونیکی که در کنار آهنربا است و شما آن را در شکل با ستاره مشاده می فرمایید,به محض رسیدن آونگ ,آهن ربا را خاموش و آهن ربای بعدی را که در مسیر حرکت آونگ است Activeمیکند.به این ترتیب آونگ همیشه به دنبال این است که به آهن ربای بعدی برسد,اما ما به وسیله چشم های الکترونیکی این اجازه را به آن نمی دهیم و تا ابد این آونگ به دنبال آهن ربا ها می چرخد که همین باعث تولید انرژی مکانیکی همیشگی می شود.البته آهن ربای الکتریکی به دلیل مقاومت سیم مسی کمی برق مصرف میکند,ولی ما از جاذبه زمین برای حرکت خود استفاده می کنیم و فقط برای ایجاد یک دور کامل از آهن ربای الکتیکی استفده می کنیم و ما قطد نداریم که فقط از آهن ربای الکتریکی برای چر خش استفاده کنیم

این که طرح های من به طور کامل قوانین را نقض می کند شاید اول به ذهن همه برسد
اما به نظر من این طور نیست و نقض قوانین فیزیک بسیار سخت است.
طبق قانون پایستگی انرژی, انرژی نه خلق می شود ونه از بین میرود بلکه از حالتی به حالت دیگر تبدیل می شود; اما باید این نکته را هم اضافه کرد که تبدیل نیرو به انر‍ژی امکان پذیر است و مثلا میتوان نیروی مغناطیسی یک آهن ربا را به انرژی مکانیکی تبدیل کرد.من حتی شنیدم که در آمریکا ژنراتور هایی وجود دارد که با استفاده از جاذبه زمین انرژی ضعیفی تولید میکند.!اما درباره ساختمان آنها اطلاعاتی ندارم.

من پیش استادان زیادی رفتم و با همه آنها مشورت کرده ام.من ابتدا در جشنواره خوارزمی رفتم و خواستم که طرحم را آنجا ارسال کنم اما پس از جدالی سخت با مسولان آنجا و بحث زیاد آنها گفتند که شما باید طرحتان را بسازید تا ما مطمئن شویم.من هم چون توانایی مالی ساخت آن را نداشتم به سراغ اساتید دیگری رفتم.من در جهاد دانشگاهی شریف به سراغ مهندسانی رفتم و با آنها صلاح و مشورت کردم و تمامی آنها به طور متفق القول گفتند که شما طرحتان را بساز و ما هم هر کمکی که خواستی از لحاظ علمی میکنیم.پس از آن من به سازمان انرژی اتمی رفتم و با اساتید مجرب آنجا صحبت کردم وپس از چند ساعت بحث و جدل آنها گفتند که طرح شما قوانین را نقض میکند و نمی شود که قوانین نقض شوند.من هم گفتم که تبدیل نیرو از حالتی به انرژی ممکن است و امکان پذیر.اما پس از بحث زیاد آنها نتوانستند دلیلی بیاورند که طرح من کار نکند و در وقع آنها نتوانستند چرخش طرح های من را نقض کنند و با بررسی های زیاد نتوانستند دلیلی برای نچرخیدن طرح های من بیاورند.آنها ها هم پس از اینکه کم آورددند گفتند که شما طرحتان را بسازید.اما من هم گفتم که هزینه ساخت آن حد اقل یک میلیون و نیم می شود و من از این پول ها ندارم.به این صورت شد که هم اکنون من طرح هم را در این سایت مطرح میکنم تا از تمامی کسانی که توانایی مالی برای کمک به من را دارند درخواست کنم تا این مبلغ را به من قرض بدهند تا من بتوانم اختراعم را ثبت کنم و بتوانم افتخاری برای کشورم بیافرینم و پس از ثبت اختراعم این مبلغ را به آنها باز گردانم
مشتاقانه منتظر پاسخ شما هستم

با تشکر
عباس شفیعی

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline عباس-شفیعی 1 ستاره ها ارسال ها: 28   در :  پنج شنبه 01 تیر 1385 [14:40 ]
  متنظر نظر شما هستم
 

من مشتاقانه منتظر شنیدن نظرات شما دوستان هستم
خوشحال میشم که یک مشاجره ی علمی کنید
razz

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 05 تیر 1385 [13:30 ]
  درباره طرحتان
 

آقای شفیعی عزیز، من به طور کاملا تصادفی تاپیک شما را دیدم. پیشاپیش بابت این حرف معذرت می خواهم اما منظور بدی ندارم. «اگر که واقعا این موضوع را به شکل جدی مطرح کرده اید» خوشحال می شوم در مورد این موضوع با شما صحبت کنم. من شخصا معتقدم یک جای کار شما اشکال دارد. یعنی ظاهرا جایی به شکل ناخواسته سفسطه (برداشت منفی نکنید لطفا) کرده اید. شاید بدون اینکه خودتان متوجه شوید. متاسفانه در این مملکت جایی نیست که آدم را جدی بگیرند. حالا چه طرحش درست باشد و چه غلط. به هر حال من هنوز با دقت طرح شما را نخوانده ام. اما فکر می کنم با توجه به یک سری اصول موضوعه فیزیک، جایی کار شما لنگ می زند. به هر حال همان طور که گفتم خوشحال می شوم با من تماس بگیرید. آدرس پست الکترونیکی من: masoudim@yahoo.com

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 06 تیر 1385 [05:25 ]
  salam
 

mitunam shoma ro rahnamai konam lotfan ba in mail tamas begirid .s822f@yahoo.com

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  سه شنبه 06 تیر 1385 [05:47 ]
  طرح انرژی تجدید پذیر
 

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

کاربران محترم در خصوص این طرح و کلا هر موضوعی که در انجمن مطرح میشه، لطفا نظرات و پیشنهادات خود رو همین جا مطرح کنید تا همه از آن استفاده کنند.
اصلا معنی انجمن چیه؟!

با تشکر از تمامی شما عزیزان

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 10 تیر 1385 [05:35 ]
  انرژی تجدید پذیر
 

دوست عزیز شاید باور نکنی که من هم حدود دو سال پیش تو همچین فکر رفتم .ولی با طرحهای تو فرق داشت . هرچی با معلم فیزیکم صحبت می کردم هر روز یک جواب می داد. یک دفعه می گفت می شود ودفعه بعد می گفت نه نمی شود . ولی بعد از مدتی تحقیق فهمیدم چرا این کار میسر نیست . در این طرح قانون پایستگی انرژی نقض نمی شود بلکه مشکل مساوی بودن
انرژی ها است یعنی این موتور هیچ وقت به چرخش در نمی آید . من هم با آرزو هایی که تو داشتی سعی کردم اطرافیانم را متقائد کنم ولی با اندکی حوصله و مطالعه متوجه شدم این کار میسرنیست . با آرزوی موفقیت برای تو.
alikarbasian@yahoo.com

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 10 تیر 1385 [05:35 ]
  انرژی تجدید پذیر
 

آقای شفیعی بسیاری از طرح های علمی در تئوری درست و امکان پذیر هستند ولی در عمل
درست کار نمی کنند . حالا شما توقع داری طرحی که از نظر تئوری درست نیست در عمل
درست کار کند ؟ دستگاه شما پس از چند چرخش کند از حرکت باز می ماند . اگر همچین چیزی ممکن بود تقریبا هیچ چیز در دنیا ثبات نداشت . همچنین احتمال دارد بعد از مدتی
مشاهده کنی قسمت هایی از آهنربا ساییده ودر جایی دیگر جمع شده ودلیل این امر نقض قوانین فیزیک است ، ولی هیچ وقت همچین اتفاقی نمی افتد ، چون نمی توان این قوانین را از سر راه برداشت .

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  پنج شنبه 29 تیر 1385 [06:15 ]
  همدردی
 

با سلام خدمت آقای شفیعی (و البته هرکسی این پست رو بخونه)
منم دقیقاً مثل همون دوست ناشناسمون، حدود 3 سال پیش، به شدت تو این فکر رفتم که یجوری یه دستگاهی بسازم که تا ابد کار کنه. به قانون پایستگی انرژی و از این قانونها هم هیچ کاری نداشتم. ولی بعداً (و البته نه با صرف مقدار کمی وقت و انرژی) متوجه شدم چرا این طرحها درست در نمیاد. همشون یجوری قانون پایستگی انرژی رو نقض می کردن. راستی، من با نظر دوست ناشناسمون که می گفت بعضی طرحها از نظر تئوری درست هستند، ولی از عملاً درست در نمی آیند مخالفم. هرچیزی از نظر تئوری درست باشه، مطمئنا و بدون هیچ شکی از نظر عملی هم درست خواهد بود. و هر چیزی که از نظر تئوری نادرست باشه، حتماً از نظر عملی هم غلط از آب در می آید. (البته همونطوری که همیشه هم گفتم، اینها فقط نظر منه)
و در مورد شما جناب آقای شفیعی. مطمئن باشید که طرحتان حتماً از نظر تئوری مشکل داره (چون از نظر عملی مشکل داره) و برای اینکه بفهمید چرا عملاً کار نمی کنه، میتوانید طرحتان را با دقت از نظر تئوری دنبال نمایید. البته یکم وقتگیره و به همین دلیل، من اصلاً ابنکار را به شنا پیشنهاد نمی کنم. البته قصد نصیحت ندارم. به هیچ وجه.
با تشکر
بهروز تقی زاده

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  یکشنبه 01 مرداد 1385 [08:31 ]
  چی رو کنم؟
 

سلام
پست آخری که آقای شفیعی فرستادند، در سایت درج نشده.
بهروز تقی زاده

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 09 دی 1385 [06:34 ]
  این ماشین نیمه ابدی کار میکند!
 

آقای عباس شفیعی به این پیوند که در اینجا میاورم رجوع کنید و به انیمیشن و یا فلش موتور نگاه کنید میبینید که با باطری کار میکند ‏ آیا شما میگویید ماشین شما همین کار را بدون باطری انجام میدهد ؟ اگر اینرا میگویید یعنی اینکه شما دو آهنربای دیگر بیرون از میدان این آهنربا دارید که نیاز به نیروی باطری را بر طرف میکند ‏ یعنی اینکه شما دو میدان متقاطع دارید که زیاد مزاحم هم نمیشوند . بله روی این خاصیت موتوری را که من با چوب خط کش و 6 آهنربای حلقوی ساخته ام کار میکند و اصلا باطری ندارد اما آنرا ماشین ابدی در حال حاضر نمیتوان نامید زیرا وزن و اصطکاک هوا و اصطکاک یک نقطه به اندازه سر سوزنی مقداری از نیروی موتور را میگیرد . اگر شما در فضای بیرون کره زمین که جاذبه نیست آنرا امتحان کنید نقش بازدارنده جاذبه را میتوانید از بین ببرید اما هنوز جرم و اصطکاک نقطه وجود دارند و موتور بالاخره خواهد ایستاد - بنابراین نمیتوان بمعنای دقیق آنرا ماشین ابدی نامید . این موتور در حال حاضر مقابل من نیست تا عکسی برایتان بفرستم ‏‏آنرا در دفتر کارم جا گذاشته ام و تا نهم ژانویه سر کار بر نمیگردم چون در مرخصی هستم . اما به مجرد بر گشتن عکسش را خواهم فرستاد تا ببینید که بدون سیم پیچ و باطری کار میکند . اما اصطکاک میدان مغناطیسی را به این سادگی ها نمیتوان رفع کرد . شاید اینها به شما کمک کند . اگر کسی حرف شما را باور نکند من باور میکنم میشود دستگاه کوچکی ساخت که کار بکند اما از این ماشین معتقد نیستم که در ابعاد بزرگتر بتوانید کار مفیدی بگیرید .

ماشین کمی ابدی شاید ولی ماشین ابدی نیست.razz

اگر به جای باطری دو آهنربا بگذاریم باز ماشین ماشین ابدی نیست

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 28 خرداد 1386 [09:40 ]
  دوست عزیز سلام
 

ارائه یک ایده علمی (البته از دیدگاه فنی مهندسی تفاوت بسیار زیادی بین محاسبات علمی روی کاغذ و اجرای آ ن در عمل وجود دارد)همراه با انگیزه میهن دوستانه مسلما قابل تقدیر است.اما در مورد ایده شما این نکته ضروری فیزیک را یادآوری می کنم شما در انرژی هسته ای با نیروی بسیار عظیمی سروکار داری(نیروهای بنیادی)که قویترن نیروهای طبیعت هستند مسلما هیچ نیرویی به پای ان نمی رسد چرا که نیروی هسته ای حاصل تبدیل جرم به انرژی است به این معنا که اگر شما یک گرم ماده قابل واپاشی(مانند اورانیوم) را در شرایط مناسب (راکتور اتمی و در مدت زمان عملیاتی)به انرژی تبدیل کنی 9 ضرب در 10 به توان 13 ژول انرژی تولید می شود که تولید آن با احتساب پارامتر اقتصادی از روش های دیگر غیر ممکن است .همچنین با توجه به مطلب خط اول که از دیگاه مهندسی نوشتم به نظر من عنوان خوبی برای موضوع خودت پیدا نکردی چرا که با فرض ساخت، آن موتور جایگزین مناسب انرژی هسته ای نخواهد شد ،در ضمن انرژی هسته ای یک فن آوری نو و کاربردی است داشتن ان از حقوق منطقی یک ملت آن هم ملتی با تمدن چند هزار ساله است و مسلما هر انسان ایرانی (به معنای واقعی کلمه انسان و ایرانی)بر داشتن آن به هر قیمتی پا فشاری می کند مگر این که یا خائن به ملت و تمدن عظیمش باشد و یا جاهل به آن .
با آرزوی بزرگترین موفقیت ها

  امتیاز: 0.00