منو
 کاربر Online
1087 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline کیانی 3 ستاره ها ارسال ها: 244   در :  سه شنبه 24 مرداد 1385 [06:02 ]
  خواص طبی سیر
 

تصویر


سیر از مدت‌ها پیش، برای کاربردهای پزشکی مورد استفاده قرار گرفته است و بیشترین مورد استفاده آن در سال‌های اخیر برای موارد قلبی - عروقی و خاصیت ضد میکروبی آن بوده است.

ترکیبات سولفور شامل آلیسین، ظاهرات ترکیبات فعالی در ریشه پیاز گیاه سیر است. مطالعات نشان دهنده تاثیرات مهم اما علائم کاهش دهنده چربی و فعالیت ضد پلاکتی هستند. معمولا اثرات جانبی مصرف سیرخفیف و غیر متداول است.

سیر ظاهرا تاثیری بر متابولیسم داروها ندارد، اما بیمارانی که از داروهای ضد انعقاد استفاده می‌کنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند. از این رو افرادی که جراحی می‌کنند باید ‌٧ تا ‌١٠ روز پیش از جراحی از خوردن سیر خودداری کنند چرا که سیر زمان خونریزی را طولانی‌تر می‌کند.

سیر هزاران سال برای اهداف پزشکی مورد استفاده داشته است. این گیاه حداقل ‌٣٠٠٠ سال در طب چین کاربرد داشته است.

مصریان، بابلی‌ها، یونانی‌ها و رومی‌ها از سیر برای موارد شفابخش استفاده می‌کرده‌اند. در جنگ‌های جهانی اول و دوم نیز از سیر بعنوان ماده ضد عفونی کننده برای پیشگیری از قانقاریا استفاده می‌شود.

در طول تاریخ، سیر در سرتاسر دنیا برای درمان ناراحتی‌های مختلف شامل فشار خون بالا، عفونت‌ها و مارگزیدگی‌ها استفاده شده و برخی فرهنگ‌ها از آن برای دفع ارواح شیطانی استفاده می‌کردند.

در حال حاضر از سیر برای کاهش میزان کلسترول و کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی - عروقی و نیز برای بهره مندی از خواص ضد میکروبی آن استفاده می‌شود.

پیاز ریشه گیاه سیر مصرف پزشکی دارد. از آن می‌توان به صورت تازه، خشک و یا روغن گرفته شده استفاده کرد. از آنجا که برخی ترکیبات مفید در این گیاه در اثر حرارت دیده غیر فعال می‌شوند، لذا سیر پخته قدرت طبی کمتری دارد.

سیر تاکنون در سطح وسیعی در آزمایش‌های بالینی بر روی حیوانات و انسان و در لوله آزمایش و در بررسی‌های اپیدمیولوژیک برای خواص چندگانه پزشکی آن مورد مطالعه قرار گرفته است. کیفیت آزمایش‌ها بر روی انسان متفاوت بوده است که مقایسه را در آزمایش‌های مختلف دشوار کرده است.

در بسیاری از آزمایش‌های کلینیکی متنوع و اتفاقی تاثیرات سیر برروی سطح لیپید (چربی) مطالعه شده است.

در آزمایشاتی در سال‌های ‌١٩٩٣ تا ‌١٩٩٤ صورت گرفت، مشخص شد که مصرف سیر در کاهش سطح کلسترول خون نقش اساسی دارد. بر اساس توصیه‌های مهم کلینیکی، به بیماران گفته می‌شود که سیر تاثیر خفیف و کوتاه مدت در کاهش چربی خون دارد.

بیمارانی که سابقه ابتلا به بیماری ترومبوس (تشکیل لخته خونی در عروق یا قلب) را دارند باید بدانند که سیر می‌تواند تاثیر اندک اما مهم به روی تجمع پلاکت‌ها داشته باشد. به علاوه باید به بیماران توصیه شود که این گیاه خاصیت کاهش خطر ابتلا به سرطان بویژه سرطان معده و روده را دارد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline هامونی 2 ستاره ها ارسال ها: 31   در :  چهارشنبه 09 اسفند 1385 [08:23 ]
  خوردن سیر تازه کلسترول بدن را کاهش نمی‌دهد
 

محققان دانشگاه `استنفورد` در کالیفرنیا مشخص کرده‌اند که اثر خوردن سیر در پایین آوردن سطح ‪ LDL‬و یا کلسترول بد در انسان‌ها بسیار ناچیز و یا صفر است. به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس از استنفورد، در مطالعه‌ای که در نشریه `آرشیو پزشکی داخلی` منتشر شده است، `کریستوفر گاردنر` از `مرکز تحقیقات پیشگیری استنفورد` گفت که وی از نتایج این آزمایش حیرتزده شد زیرا واقعا تصور می‌کرد که سیر خام در پایین آوردن سطح کلسترول بدن تاثیر دارد.

در این تحقیق ‪ ۱۹۲‬بزرگسال که سطح کلسترول خونشان اندکی بالا بود در یک دوره شش ماهه به چهار گروه تقسیم شدند و شش روز هفته یک حبه سیر متوسط مصرف کردند. محققان هر ماه خون این افراد را آزمایش می‌کردند. یو.اس.ای تودی گزارش داد، نتایج این تحقیق هیچ تاثیر چشمگیری بر تمرکز کلسترول ‪ LDL‬و یا سطوح تری گلیسرید که نشانه دیگری از خطر ابتلا به بیماری قلبی است، نشان نداد.

گارنر گفت، مطالعات قبلی در زمینه سیر خام و مشتقات مختلف آن نتایج متفاوتی را نشان داده است اما در مطالعات بر روی حیوانات مدرکی وجود دارد که سیر می‌تواند کلسترول ‪ LDL‬را پایین آورد.

  امتیاز: 0.00