منو
 صفحه های تصادفی
رشته های دانشگاهی زبانهای خارجی
روایات نقل شده از فاطمه علیهاسلام
منشا تاریخ نگاری اسلامی
لپیدولیت
عصمت ویژگی خاص
کمالات ائمّه اطهار علیهم السلام
تأسیس و به کار انداختن هر قسم کارخانه مشروط به این که برای رفع حوائج شخصی نباشد.
ناودیس
عدسی ها
Fluorine
 کاربر Online
993 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  پنج شنبه 26 مرداد 1385 [02:46 ]
  ذرت تراریخته می تواند واکسن هپاتیت B را تولید کند.
 

ذرت تراریخته می تواند واکسن هپاتیت B را تولید کند.

دانشمندان مصری ذرت تراریخته ای تولید کردند که پروتئینی برای ساخت واکسن ویروس هپاتیت B تولید می‌کند. آنها اظهار امیدواری می کنند که یافته جدید آنها سرانجام به تولید واکسن خوراکی منجر شود که هم می تواند بطور بومی تولید گردد و همچنین لزوم استفاده از برنامه های پرهزینه واکسیناسیون را منتفی سازد. بیش از 2 میلیارد نفر از مردم جهان آلوده به ویروس هپاتیت B می‌باشند و در حدود 350 میلیون نفر از آنها در معرض خطر بالای این بیماری مهلک قرار دارند که از طریق صدمات وارد شده به کبد جان خود را از دست می دهند. البته هم اکنون واکسن مقابله کننده با این بیماری وجود دارد ولی محققین مصری اظهار می دارند که واکسن خوراکی تولید شده توسط گیاهان تراریخته بسیار ارزان تمام شده و نیازی به منجمد کردن واکسن جهت نگهداری وجود ندارد.

تیم تحقیقاتی به سرپرستی خانم Hania El-itriby ، رئیس انیستیتوی تحقیقات مهندسی ژنتیک کشاورزی، ذرت تراریخته ای تولید کرده است که دارای پروتئینی بنام HbsAg می‌باشد که واکنش ایمنی را در مقابل ویروس هپاتیت B از خود نشان می دهد و می‌تواند به عنوان واکسن مورد استفاده قرار گیرد. دانشمندان مزبور هم اکنون در تلاش برای افزایش مقدار پروتئین تولید شده توسط این گیاهان می باشند. البته این واکسن خوراکی از نکته نظر تاثیر بر روی حیوان و انسان هنوز آزمایش نشده است ولی انتظار می رود در ابتدای سال آینده مورد آزمایش قرار گیرد.

خانم Hania El-itriby در ارائه نتایج این پژوهش در کنفرانس بین المللی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی در ماه گذشته در قاهره تصریح کرد که تولید واکسن ارزان و موثر در مقابل این بیماری امری حیاتی است، به طوری‌که بسیاری از مردم جهان به دلیل گرانی واکسن مورد نظر نمی‌توانند در مقابل این بیماری واکسینه شوند. همچنین وی اضافه کرد، تیم تحقیقاتی وی گامی در جهت تولید واکسنی خوراکی و ارزان برای کشورهای در حال توسعه برداشته است که نیازی به یخچال جهت نگهداری، پرسنل پزشکی ماهر و سرنگ جهت تزریق ندارد.

  امتیاز: 0.00