منو
 کاربر Online
1066 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  پنج شنبه 28 دی 1385 [18:44 ]
  اشتغالزایی خودمانی
 

با استفاده از علم زیست شناسی چه کارآفرینیهایی می توان ایجاد کرد که به مسئله اشتغال زایی کمک نماید؟
اگر پیرامون این مسئله فرهنگی، بطور علمی و با توجه به شرایط جامعه خودمان صحبت نمایید و منابع مفید مرتبط با این مسئله را نیز ذکر نمایید؛ از شما سپاسگذار خواهم شد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  یکشنبه 01 بهمن 1385 [08:40 ]
  چرا اشتغال زایی و خود کفایی کند است
 

وقتی که من این عنوان را در انجمن های مختلف دیدم احساس کردم که آنقدر این میدان و زمینه وسیع است که شخص نمیداند از کجا شروع کند . اگر هم شروع کنیم فقط نظر خود را آشکار کرده ایم و اصلا نمیتوان آنرا نسخه نهایی تصور کرد. من یادم هست چند سال پیش در انجمن دوستانه ای در امریکا گفتگویی داشتم که در آن سخن از ترقی و سازندگی پایدار در کشورمان ایران بود و من نظرات خود را گفتگو میکردم و هر بار پروژه ای را برای مثال انتخاب میکردم و پنج شش دقیقه در باره اش سخن میگفتم تا شنوندگان باور کنند که ترقی در دسترس است و شدنی است ، دوستی در آن محفل هر بار سخنی مطرح میشد با سلیقه او مطابقت نداشت و مدام میگفت آقا ما اینقدر مسئله داریم که این مسائل که شما میفرمایید در میان آن گم میشود . و در ظاهر داشت ضرورت کار اول را باید اول کرد مطرح میکرد و من در آنجا به او توضیح دادم که درست است که کار اول را اول باید کرد اما این هم بدان معنا نیست که تمام کسانی که در حال مدرسه سازی هستند باید کارشان را رها کنند و بروند مثلا ضرورت مهمتری را که وقوع زلزله در جایی است را درمان کنند بلکه هر کسی و گروهی وظایف خود را باید همزمان انجام دهد و اینطور نباشد که یکی یکی کار ها را تمام کنیم . بعد ها او هم البته به این شیوه معتقد بود و معلوم بود که توانسته است چگونگی آنرا مجسم کند .

برای شروع پروژه ها و نیاز های مردم و کشور را میشود معرفی کرد اما به ثمر رسیدن این پیشنهادات نیازمند مکانیسمی است که وقوع آنرا ممکن میکند و آنهاست که بیشتر مسئله ساز است. بطور مثال من قبلا در این زمینه پروژه بزرگ تولید مواد غذایی گلخانه ای را توضیح داده ام . هر کسی میتواند با خواندن آن مطالب تا اندازه ای که آنرا میفهمد با سرمایه ای که دارد شروع کند . اما مردم از کار نکرده میترسند و سرمایه خود را به خطر نمیاندازند و اگر شروع کردند صنعت کوچکی است اما اگر سازمانی در سطح کشور سیستم بومی با بهای مناسب طراحی کند و برنامه آنرا هم همزمان تهیه کند و به بخش خصوصی واگذار کند صنایع کم کم شروع به پا گرفتن میکنند همه کار ها در حال حاضر دست دولت است و در حقیقت بخش خصوصی در ایران کار چشمگیری نمیکند و یا اگر بکند سود جویی خود فرد در صدر اهداف اوست و خدمت به کشور و مردم در بعضی مواقع ممکن است که اصلا هدف نباشد و فقط هدف سود جویی صرف باشد.

باز برمیگردم

  امتیاز: 0.00