منو
 صفحه های تصادفی
معرفت شناسی
موروثی کردن خلافت معاویه
گریه فاطمه علیهاسلام در بیت الاحزان
انقلاب ارتباطات
تمام نگاری
آداب غذا خوردن در اسلام
هندوانه «داروئی»
غده تیروئید
سرخس ها
کبد
 کاربر Online
553 کاربر online
 : فیزیک
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 08 مرداد 1386 [05:12 ]
  خلا
 

دو سئوال؟؟
1.چرا محفظه ای را که داخلش خلا است سنگین است؟
2.با توجه به اینکه پیرامون کره زمین خلا است چرا مولکولهای جو به داخل خلاپیرامون زمین کشیده نمی شوند، تا روی زمین هم خلا باشد؟

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه فیزیک 3 ستاره ها ارسال ها: 2228   در :  دوشنبه 08 مرداد 1386 [05:36 ]
  کم ترین خلاء آزمایشگاهی
 

پاسخ پرسش اول:
متاسفانه منظور از این پرسش مشخص نیست . ولی لازم است توجه شود که خلا مطلق نمی توان در یک محفظه ایجاد کرد. در بهترین شرایط باز هم مقداری هوا درون محفظه وجود خواهد داشت که این مقدار ناچیز هم دارای جرم بسیار کمی خواهد بود. کم ترین فشار آزمایشگاهی که هم اکنون به رسیده اند حدود 10 به توان منفی 13 تور Torr است . جهت اطلاع خوب است بدانید هر تور ( یا میلی متر جیوه ) برابر 7.5006 ضرب در 10 به توان منفی 3 پاسکال است. همچنین فشار فضای بیرون از جو زمین 3 ضرب در 10 به توان منفی 17 تور است.

پاسخ پرسش دوم :
پاسخ کاملا روشن و شناخته شده است. نیروی گرانش وارد بر ذره های اطراف زمین ، این ذره ها را دور زمین نگه می دارد. در اینجا خوب است توجه کنید که به دلیل پدیده ی پخش ، ذره های سبک تر و سنگین تر در تما نقاط اطراف زمین وجود دارند و این ذره ها به دلیل سبک تر و سنگین تر بودن به صورت لایه لایه قرار نمی گیرند. در فاصله ی 300 کیلومتر ی از سطح زمین فشار هوا به 10 به توان منفی 9 تور می رسد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 13 مرداد 1386 [12:20 ]
  تهییه ی محفظه ی خلا
 

چه جوری می شه درون یه محفظه را خلا کرد؟یا درستر بگم فشارش را کم کرد؟ پجایی را اگر سراغ دارید بگویید.

  امتیاز: 0.00