منو
 صفحه های تصادفی
ماله و دستگاههای تسطیح کننده
جمع بندی و نتیجه گیری
پارانشیم آبکشی
فیزیولوژی یادگیری و حافظه
الکساندر گراهام بل
نخ دندان
زاهر بن عمرو و شهادت در کربلا
سیمرغ
استفاده از رنگ‌های شاد از دیدگاه قرآن
کمیت‌های الکتریکی و اندازه گیری جریان و ولتاژ
 کاربر Online
951 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  یکشنبه 09 آبان 1389 [17:45 ]
  یک نکته 1- راهی برای حفظ محیط زیست که از آشپزخانه می گذرد.
 

به تازگی شیمی دان های دانشگاهی در اسپانیا (University of the Basque Country) توانسته اند با روشی ساده از روغن های مایعی که به منظور سرخ کردن مواد غذایی در آشپزخانه دانشگاه مصرف شده بود در مقیاس کوچک زیست سوخت(biodiesel) بسازند. این طرح پژوهشی جالب که مورد حمایت مالی دانشگاه و دفتر سازمان یونسکو در آن کشور قرارگرفته هم چنان ادامه دارد و قرار است تا سال 2011 در مقیاس بزرگی به اجرا در آید. چنین تلاش هایی ضمن کمک به حفظ محیط زیست، صرفه ی اقتصادی دارد و در نوع خود یک نوآوری ارزشمند به شمار می آید. این تجربه نشان می دهد که با کمی دقت به پیرامون خود و با نگاهی خلاقانه شما نیز می توانید یک نوآور باشید.

  امتیاز: 0.00