منو
 صفحه های تصادفی
طبقه‌بندی سنگهای شیمایی و بیوشیمیایی
بهره برداری از مصالح رودخانه ای
نگاه به علی علیه السلام عبادت است
حافظه های جانبی
دولومیت «سنگ گانی»
لاوازیه
ترکیبات خوشه‌ای
حالات ماده
ناحیه ایرانی تورانی
سلام خداوند برعلی علیه السلام در شب معراج
 کاربر Online
424 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  یکشنبه 28 فروردین 1390 [04:21 ]
  استخوان‌هاي محكم با تغذيه ی مناسب
 

استخوان‌هاي محكم با تغذيه ی مناسب
پوكي استخوان توسط سازمان بهداشت جهاني به عنوان سومين معضل بهداشتي جهان تلقي شده و نام `بيماري خاموش` براي آن در نظر گرفته شده است.
پوكي استخوان ، كاهش تراكم استخوان و كم شدن مقاومت آن در برابر فشار و ضربه است.
مهم‌ترين پيامد پوكي استخوان، شكستگي است كه بيشتر در ستون مهره ها، لگن، مچ دست ها و در قسمت فوقاني استخوان بازو ديده مي شود.
مصرف برخي ميوه‌ها همچون پرتقال، خرمالو، انگور و توت فرنگي، در پيشگيري از ابتلا به بيماري پوكي استخوان موثر است.
مصرف اين منابع غذايي و برخي سبزيجات از جمله كلم، شلغم، هويج، زيتون، جعفري، اسفناج، كرفس و غذاهای دريايي بويژه ماهي به دليل دارا بودن كلسيم در پيشگيري از بروز پوكي استخوان مفيد هستند.
فرآورده‌هاي لبني همچون شير، ماست، كشك، قره قوروت، پنير و نيز برخي خشكبار از جمله كشمش، بادام، پسته و گردو نيز از منابع مهم و بسيار خوب كلسيم‌اند.

عوامل موثر در بروز پوكي استخوان:
- تغذيه نامناسب
- نداشتن تحرك بدني كافي
- كم ‌وزني
- فعاليت بيش از حد

  امتیاز: 0.00