کشمش، ميوه ی خشک و مغذي است و مانند ديگر خشکبارها در تمام سال يافت مي شود. يک غذاي پر انرژي، کم چرب و کم سديم است. بنابراين براي افرادي که رژيم هاي کم نمک را بايد رعايت کنند، خوردن کشمش بسيار مفيد است.
- کشمش داراي خاصيت آنتي اکسيداني مي باشد و از تخريب سلولي جلوگيري مي کند. آنتي اکسيدان از پيري و بيماري هاي حاصله از آن مي کاهد.
- کشمش براي سلامت استخوان ها و جلوگيري از پوکي استخوان نقش مهمي را بر عهده دارد، به همين دليل مصرف آن براي زنان قبل از يائسگي بسيار مفيد است..
- منبع خوب ويتامين D و هورمون استروژن مي باشد.
- کشمش باوجودي که شيرين و چسبناک مي باشد، بر دندان اثر مخربي ندارد و باعث خرابي دندان نمي شود، حتي مي توان گفت اين ميوه خشک از فساد دندان جلوگيري مي کند... کشمش براي سلامت دندان و لثه بسيار مفيد مي باشد.
- عناصر و ويتامين هايي همچون آهن، پتاسيم، کلسيم و ويتامين B در کشمش موجود است.
- کشمش محتوي مقدار زيادي آهن مي باشد
- کشمش، منبع خوب فيبر و همچنين منبع خوب انرژي مي باشد.
- فيبر باعث جلوگيري از سرطان روده ی بزرگ می شود و همچنين در کنترل قند خون نقش دارد.
- کشمش را به گوشت اضافه کنيد تا مقدار چربي غذا را کم کند و مقدار فيبر و آهن را افزايش و مقدار سديم را کاهش دهد.
- کشمش ميزان LDL يا کلسترول بد را در خون کم مي کند و باعث کاهش بيماري قلبي مي گردد.
- کشمش موجب کاهش استرس مي گردد و باعث تقويت اعصاب مي شود.
- اين ميوه خشک باعث عملکرد صحيح رگ هاي بدن مي شود.
- کشمش براي درمان بي نظمي معده و يبوست مصرف مي شود. براي جلوگيري از اين ناخوشي ها مي توانيد، 6-5 عدد کشمش را خيس کنيد و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشيد...
- کشمش به علت داشتن قند فروکتوز، داراي خاصيت مصرف سريع انرژي و کاهش وزن نيز مي باشد.
- کشمش مانند هويج، براي سلامتي چشم نيز خوب است..
- کشمش، سستي و رخوت را از بدن دور مي کند.
- کشمش موجب از بين رفتن آب اضافي بدن مي گردد.
- کشمش، دهان را خوشبو مي کند.
- کشمش، اسپاسم يا گرفتگي عضلاني را کم مي کند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!