واکنش بیش از اندازه ی دستگاه ایمنی به برخی غذاها یا موادی که معمولاً بیخطرند.
این واکنشها ممکن است، ارثی یا ناشی از یک نقص اکتسابی بیوشیمیایی باشند. علایم ممکن است در عرض چند دقیقه یا ۲ساعت پس از خوردن آن غذای به خصوص بروز کنند. در بعضی موارد، امکان دارد علایم ۲-۱روز بعد نیز ظاهر نشوند.
علایم شایع:
اسهال، درد شکمی، بثورات پوستی، نفخ و باد شکم، کهیر، تورم صورت (به خصوص لبها)،
خارش، تورم دستها و پاها، آسم، تهوع و استفراغ، سرفه، سردرد میگرنی، غش یا حالت نزدیک به غش
پیشگیری :
غذاهای ایجاد کننده ی آلرژی را در خود شناسایی نمایید و از مصرف آنها پرهیز کنید.
معلوم شده شیرخورانی که غذای جامد برای آنها دیرتر شروع میشود، کمتر به آلرژی غذایی دچار میشوند.
آلرژی غذایی در کودکان معمولاً بعد از ۴-۲ سالگی برطرف میشود.
بزرگسالانی که به بعضی ازغذاها (به خصوص شیر، ماهی یا آجیل ) آلرژی دارند، با احتمال بیشتری این آلرژی را برای سالها حفظ می نمایند.
رژیم غذایی:
ازغذایی که سبب ایجاد آلرژی در شما می شود، اجتناب کنید یا مصرف آن را به حداقل برسانید. برچسب غذاها را به دقت مطالعه کنید.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!