1- فیبر موجود در بامیه به حفظ قند خون کمک می کند؛ بدین ترتیب که سرعت جذب قند را کاهش می دهد، پس برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.
2- اثر بامیه درکاهش کلسترول خون، یکی از خصوصیات بسیار مفید این سبزی است زیرا مثل داروهای کاهنده کلسترول اثرات جانبی ندارد.
3- پروتئین و روغن موجود در دانههای بامیه از نوع درجه یک پروتئین گیاهی محسوب میشود.
4- بامیه سرشار از اسیدهای آمینه نیز میباشد و به خاطر داشتن مقادیر فراوان اسید فولیک مصرف آن به خانمهای باردار توصیه میشود.
بامیه سرشار از اسید فولیک، ویتامین هایA وC است. همچنین منبع خوبی از ویتامین های گروهB ، منیزیوم ، پتاسیم و فیبر غذایی می باشد.
برای کاهش وزن مفید است و برای حفظ تمام خواص مفید آن، باید با حرارت کم پخته شود.
ارزش غذایی نصف لیوان بامیه پخته:
۲۵کالری دارد؛
۲ گرم فیبر دارد؛ منبع خوبی از فیبر است.
۴۶۰ واحد ویتامینA دارد؛
۱۳۰ میلی گرم ویتامینC دارد.
۵۰ میلی گرم کلسیم دارد؛
۲۵۶میلی گرم پتاسیم دارد؛ که ضد فشار خون است.
بامیه سرشار از اسید فولیک، ویتامین هایA وC است. همچنین منبع خوبی از ویتامین های گروهB ، منیزیوم ، پتاسیم و فیبر غذایی می باشد.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!