زمان مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر
زمان مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر
شیر تازه: در یخچال 5 تا 7 روز
شیر بسته بندی باز شده: در یخچال 2 تا 3 روز
خامه چربی گرفته شده: در یخچال 10 روز
خامه چرب: در یخچال 1 روز
ماست : در یخچال 7 روز
پنیر : در یخچال 6-12 هفته ، در فریزر 6 تا 12 ماه
کره : در یخچال 2 هفته – در فریزر 9 ماه
بستنی: در فریزر2 ماه
تخم مرغ تازه با پوست: در یخچال 3 هفته
تخم مرغ آب پز سفت: در یخچال 1 هفته
گوشت گوساله (استیک) : در یخچال 3 تا 5 روز ، در فریزر: 6 تا 12 ماه
مرغ تکه شده : در یخچال 1 تا 2 روز ، در فریزر:9 تا 12 ماه
گوشت پخته شده : در یخچال 1 – 2 روز ، در فریزر: 3-4 ماه
سوسیس: در یخچال 1 تا 2 روز ، در فریزر: 3 تا4 ماه
سوسیس دودی: در یخچال: 7 روز ، در فریزر: 1تا2 ماه
گوشت ماهی کم چرب: در یخچال 1تا2 روز ، در فریزر: 4-6 ماه
گوشت پرچرب (ماهی آزاد): در یخچال 1تا2 روز، در فریزر: 2-3 ماه
نان : در فریزر: 6-12 ماه
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!