منو
 صفحه های تصادفی
سبک استریم لاینینگ در صنعت اتومبیل سازی
بانک مرکزی جمهوری اسلامی
ارز پشتوانه
اسلام آوردن قبیله ثقیف
iritis
انفجار ستارگان
خونخواهی از طرفداران قاتلین امام حسین - انعام : 164
ابو طاهر فیروز شاه دیلمی
دانشنامه:درخواست حذف صفحه
هیدرات کربن
 کاربر Online
529 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  چهارشنبه 05 بهمن 1390 [09:18 ]
  زمان مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر
 

زمان مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر

شیر تازه: در یخچال 5 تا 7 روز
شیر بسته بندی باز شده: در یخچال 2 تا 3 روز

خامه چربی گرفته شده: در یخچال 10 روز
خامه چرب: در یخچال 1 روز

ماست : در یخچال 7 روز
پنیر : در یخچال 6-12 هفته ، در فریزر 6 تا 12 ماه
کره : در یخچال 2 هفته – در فریزر 9 ماه
بستنی: در فریزر2 ماه

تخم مرغ تازه با پوست: در یخچال 3 هفته
تخم مرغ آب پز سفت: در یخچال 1 هفته

گوشت گوساله (استیک) : در یخچال 3 تا 5 روز ، در فریزر: 6 تا 12 ماه
مرغ تکه شده : در یخچال 1 تا 2 روز ، در فریزر:9 تا 12 ماه
گوشت پخته شده : در یخچال 1 – 2 روز ، در فریزر: 3-4 ماه

سوسیس: در یخچال 1 تا 2 روز ، در فریزر: 3 تا4 ماه
سوسیس دودی: در یخچال: 7 روز ، در فریزر: 1تا2 ماه

گوشت ماهی کم چرب: در یخچال 1تا2 روز ، در فریزر: 4-6 ماه
گوشت پرچرب (ماهی آزاد): در یخچال 1تا2 روز، در فریزر: 2-3 ماه

نان : در فریزر: 6-12 ماه

  امتیاز: 0.00