منو
 صفحه های تصادفی
از زبان یکی از کنیزان امام سجاد علیه السلام
جبرئیل
ماشین آلات برداشت چغندر قند
تاریخچه شیشه
جنگهای سی ساله
واژگان روانشناسی مشاوره
ارتباطات غیر شفاهی
تکنیک های پیاده سازی راهنمای فایل
اثرات بیولوژیکی اشعه ماورا بنفش
کرمزیت
 کاربر Online
651 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 08 خرداد 1391 [06:10 ]
  مراقب مسمومیت با بوتولیسم باشید.
 

مراقب مسمومیت با بوتولیسم باشید.

بوتولیسم، بیماری كشنده‌ای كه نوعی مسمومیت غذایی است.
بوتولیسم بر اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس ، كالباس، كنسرو ماهی، كنسرو ذرت، كنسرو لوبیا و عسل طبیعی كه در شرایط نامناسب و غیربهداشتی تهیه و نگهداری شده‌اند ایجاد می‌شود. در صورت مصرف مواد غذایی آلوده به سم بوتولیسم، سیستم عصبی مصرف‌كننده فلج می‌شود؛ زیرا سم بوتولیسم روی سیستم عصبی اثر می‌گذارد.

همچنین تاربینی (دوبینی)، ضعف عمومی، اختلالات بلعی و تنفسی كه می‌تواند منجر به مرگ شود، از دیگر علائم بوتولیسم است.

برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری كشنده:
از مصرف كنسروهای متورم شده باید بشدت خودداری كرد.
مواد غذایی دارای بوی نامطلوب نباید خورده یا حتی چشیده شوند.
قبل از مصرف غذاهای خانگی كنسرو شده، باید به مدت 20 دقیقه آنها را جوشاند تا هر سمی در ماده غذایی نابود شود.

  امتیاز: 0.00