منو
 کاربر Online
991 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 05 تیر 1391 [10:32 ]
  چه پیازی خوب است ؟
 

چه پیازی خوب است ؟

پیاز یکی از پر مصرف‌ترین ماده غذایی در هر آشپزخانه‌ای است و در خرید آن باید به نکات زیر توجه نمود:
هیچ شیار یا شكافی نباید روی پیاز خوب دیده شود.
باید پوستی ترد و خشك داشته باشد.
پیازهای جوانه زده، نخرید.
دقت كنید پيازها در محل مرطوب نگهداری نشده و دارای لكه‌های كپك نباشند.

پیازهايي كه گردن باریكشان مرطوب و همراه با لكه‌های سیاه است، انتخاب مناسبی برای خرید و نگهداری به شمار نمی‌روند.

پیازهای تند مثل پیاز زرد، ماندگاری بیشتری دارند و پیازهای شیرین، مثل پیاز سفید را در مدت كوتاه‌تری باید استفاده و نگهداری كرد.
در ذخیره پیاز، آنها را دور از سیب‌زمینی نگه‌دارید. جذب رطوبت و بویژه گاز اتیلن در این حالت، باعث خرابی سریع‌تر پیاز می‌شود.
پیاز پوست‌كنده را فقط برای استفاده در وعده بعدی غذا ذخیره كنید؛ آن هم اگر در كیسه بسته شده پلاستیكی یا ظرفی دربسته و درون یخچال نگه ‌دارید زیرا اكسیده ‌شدن باعث از دست رفتن مواد مفید آن می‌شود.

پیاز را هیچ‌گاه در ظروف فلزی نگه ندارید. فلزات سبب تغییر رنگ پیاز می‌شوند.

  امتیاز: 0.00