منو
 صفحه های تصادفی
پیتریازیس آلبا
سوسک
زمینه‌های بروز انحرافات اجتماعی زنان در جامعه
اثرات محیط بر باکتریها
افیولیتها
اکلوژیت
اخلاص امام سجاد علیه السلام در انفاق
یونس بن عبدالرحمن
اولین پیروزی در صفین به دست امام حسین علیه السلام
سری فیبوناتچی
 کاربر Online
1004 کاربر online
 : فیزیک
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه فیزیک 3 ستاره ها ارسال ها: 2228   در :  جمعه 21 مهر 1391 [16:17 ]
  باتریهایی که ده بار سریعتر از باتری های کنونی شارژ می شوند
 

باتریهایی که ده بار سریعتر از باتری های کنونی شارژ می شوند

تصویر

یک تیم از مهندسین با درست کردن الکترودی برای باتریهای لیتیوم-یون – باتریهای قابل شارژ نظیر آنهایی که در موبایل و آی پاد بکار رفته – به باتریها این اجازه را می دهند که بیشتر از ده برابر آنچیزی که هم اکنون شارژ نگه می دارند شارژ در خود نگه دارند. باتریها با الکترودهای جدید می توانند ده بار سریعتر از باتری های کنونی شارژ شوند.

مقاله ای که تحقیقات را شرح می دهد در مجله Advanced Energy Materials به چاپ رسیده است.
هارولد کانگ نویسنده ارشد این مقاله گفت: ` ما راهی را پیدا کرده ایم که طول عمر شارژ باتریهای لیتیوم- یونی را 10 مرتبه بیشتر می کند. حتی بعد از 150 بار شارژ که این خود حدود یک سال از زمان کاری باتری را در بر می گیرد باتری هنوز 5 برابر بهتر از باتری های لیتوم-یونی که هم اکنون در بازار موجود هستند کارآیی دارد.`

باتری های لیتیوم-یونی از طریق واکنش شیمیایی شارژ می شوند که در آن یونهای لیتیوم به دو سر باتری که آند و کاتد در آن قراردارند فرستاده می شوند. همزمان با استفاده انرژی در باتری، یونهای لیتیوم از سمت آند و از طریق الکترولیت به سمت کاتد حرکت می کنند و در مرحله شارژ وارونه حرکت می کنند.

با تکنولوژی حال حاضر کارآیی باتری لیتیوم-یونی از دو طریق محدود است. ظرفیت آن یعنی مدت زمانی که باتری شارژ خود را نگه می دارد. که این به چگالی شارژ یا تعداد یونهای لیتیونی که می تواند در آند و یا کاتد ذخیره شوند محدود است. در عین حال، میزان شارژ باتری - سرعت شارژ مجدد باتری – محدود به عامل دیگری است: سرعت حرکت یونهای لیتیوم در الکترولیت و به سمت آند.

منبع
ScienceDaily چهاردهم نوامبر 2011

  امتیاز: 0.00