مصرف ويتامين هاي C ،B 6،A ،E و اسيدهاي چرب امگا 3 مي توانند تا حد زيادي در كاهش واكنش هاي التهابي موثر باشند.
- ماهیهای چرب: مصرف برخی ماهیهای چرب مثل سالمون و ساردین میتواند سبب افزایش میزان امگا3 در بدن شده و میزان التهاب که یکی از نشانههایآلرژی در بدن است را کاهش دهد.
- سیر و پیاز: سیر غنی از آنتیاکسیدان بوده و تقویتکننده سیستم ایمنی است. تحقیقات نشان می دهد که میان میزان بالای آنتیاکسیدان در بدن و کاهش علایم آلرژی رابطه مستقیمی وجود دارد.
- ماست: باکتریهای زنده موجود در برخی موادغذایی مثل ماست و کفیر دستگاه گوارش را تحریک به ساخت گلبولهای سفید و پادتن و همچنین فاکتورهای رشد و ترکیباتی میکند که میتواند میزان عکسالعمل بدن، نسبت به مواد آلرژیزا را کاهش دهد.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!