منو
 کاربر Online
670 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 25 آذر 1391 [05:11 ]
  غذاهای ضد الرژی
 

غذاهای ضد الرژی

مصرف ويتامين هاي C ،B 6،A ،E و اسيدهاي چرب امگا 3 مي توانند تا حد زيادي در كاهش واكنش هاي التهابي موثر باشند.

- ماهی‌های چرب:
مصرف برخی ماهی‌های چرب مثل سالمون و ساردین می‌تواند سبب افزایش میزان امگا3 در بدن شده و میزان التهاب که یکی از نشانه‌هایآلرژی در بدن است را کاهش دهد.

- سیر و پیاز:
سیر غنی از آنتی‌اکسیدان‌ بوده و تقویت‌کننده سیستم ایمنی است. تحقیقات نشان می دهد که میان میزان بالای آنتی‌اکسیدان‌ در بدن و کاهش علایم آلرژی رابطه مستقیمی وجود دارد.

- ماست:
باکتری‌های زنده موجود در برخی موادغذایی مثل ماست و کفیر دستگاه گوارش را تحریک به ساخت گلبول‌های سفید و پادتن و همچنین فاکتورهای رشد و ترکیباتی می‌کند که می‌تواند میزان عکس‌العمل بدن، نسبت به مواد آلرژی‌زا را کاهش دهد.

  امتیاز: 0.00