رژيم غذايي نامناسب، استفاده از غذاهاي چرب و پركالري، استفاده بيش از حد از غذاهاي فوري مانند پيتزا، سس مايونز، مصرف زياد گوشت قرمز و زندگي كمتحرك باعث مشكل بالا بودن چربي و كلسترول خون يا چاقي می شود.
سطح بالاي چربي يا كلسترول خون ميتواند باعث فشار خون بالا، بيماريهاي قلبي و عروقي، افزايش سكته مغزي، كبد چرب و... شود.
- بهترين راه براي كاهش يا رفع اين مشكل، كاهش مصرف گوشت قرمز و برنج و استفاده بيشتر از سبزيجاتي نظير كلم، كرفس، هويج، كاهو، اسفناج، كدو و.. در رژيم غذايي روزانه است.
- گياهان دارويي زيادي نيز وجود دارد كه كاهشدهنده چربي خون نيز است.
دمكرده آويشن ، از پايينآورندههاي مناسب چربي خون محسوب ميشود.
- سير، سويا، گشنيز، جعفري و شويد از سبزيجات موثر در كاهش چربي و كلسترول است. بهعنوان مثال، نوشيدن دمكرده شويد و ليمو عماني يك ساعت پس از غذا ميتواند در كاهش سطح كلسترول و چربي خون موثر باشد.
- مصرف سماق همراه غذا نيز بهدليل تاثيراتي كه روي صفرا دارد، ميتواند تاثيرات مناسبي در پايينآوردن چربي خون داشته باشد.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!