بر اساس تحقیقات انجام شده مصرف فستفود خطر ابتلا به آسم و اگزما را در نوجوانان و کودکان به میزان قابل توجهی افزایش میدهد.
خطر ابتلای نوجوانانی که میوه و سبزیجات میخورند به آسم و آلرژیهای تنفسی کمتر است.
کودکانی که `فست فود` میخورند بیش از دیگران تغذیه ناسالم را ترجیح بدهند. آنها بیشتر از دیگر کودکان تمایل به خوردن کربوهیدراتها و محصولات حیوانی دارند.
در سالهای گذشته افزایش ابتلا به آسم همراه با افزایش نرخ ابتلا به چاقی مفرط همراه بوده است. بنابراین این احتمال وجود دارد که آسم و چاقی مفرط با هم به آسم شدید در فرد منجر شوند.
البته عواملی نظیر ورزش نکردن نیز موثراست.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!