- برای نگهداری مواد غذاییای که به رطوبت حساسند مثل قهوه یا مواد غذایی اسیدی مانند انواع ترشی بهتر است از شیشه استفاده شود.
- برای نگهداری میوه و سبزی، ظروف پلاستیکی درداری که کف آنها حالت توری دارد تا هوا رد و بدل شود، بهترین انتخاب محسوب میشوند. البته میتوان از قابلمههای فلزی، تفلون یا لعابی دردار نیز استفاده کرد.
- بهتر است روغن را در همان بطری پلاستیکی خودش نگهداری کنیم اما اگر میخواهیم آن را به ظرف دیگری انتقال دهیم، بهتر است این ظرف شیشهای شفاف نباشد زیرا نور باعث تجزیه روغن و ایجاد ترکیبهای سمی در آن میشود. ظروف روغن مایع باید تیره باشد یا در کابینتهای دردار نگهداری شود که نور به آنها نرسد.
- برای نگهداری مواد غذایی آبدار مثل سوپ، از ظروف پیرکس میتوان استفاده کرد.
- برای نگهداری شیرینی بهتر است کاغذهای روغنی مخصوص شیرینی را درون ظروف شیشه ای یا پلاستیکی قرار دهیم و شیرینی را روی آنها بچینیم.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!