منو
 صفحه های تصادفی
ایزوستمون
شکایت از روزگار
عرض عام
مجمع عمومی عادی
انگیزه یا انگیزه های پیدایش تفکّر پلورالیسم
بیماری دیپلودیا در ذرت
نامی بر گرفته از نام خدا
سیاستهای هجومی شیطان
تومور
جعفری
 کاربر Online
479 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 08 اردیبهشت 1393 [07:30 ]
  کنترل دیابت با انتخاب مناسب غذا
 

کنترل دیابت با انتخاب مناسب غذا

بهتر است افراد دیابتی وعده های غذایی کوچک تری مصرف نمایند و مصرف خوراکی های حاوی چربی های اشباع را کاهش داده و محدود نمایند، این چربی ها شامل:

• برش های پرچرب گوشت
• غذاهای سرخ شده
• شیر پرچرب و سایر محصولات پرچرب لبنی
• کیک، آبنبات، شیرینی و ….
• سس های چربی دار برای سالاد

مصرف خوراکی ها و نوشیدنی هایی که میزان زیادی شکر در آنها موجود است را کمتر کنید. همچون:

• آبمیوه های مصنوعی
• نوشابه
• چای و قهوه پر شکر و شیرین

از میزان کم تری نمک در غذا خوردن و یا پختن غذا استفاده کرده و از خوراکی های پر نمک همچون کنسروها، خیارشور و گوشت های نمک سود و دودی کم تر استفاده نمایید.

اما در عوض دریافت فیبر بیشتر با مصرف بیشتر غلات کامل برای افراد دیابتی مفید می باشد. همچنین مصرف میوه ها و سبزیجات که تازه باشد، مفید است. مصرف سبزیجات زیر را نیز افزایش دهند:

• سبزیجات تیره و برگدار همچون بروکلی، اسفناج و …
• سبزیجات نارنجی همچون هویج، سیب زمینی شیرین، کدو تنبل و کدو حلوایی
• لوبیا و نخود فرنگی همچون لوبیا سیاه و سفید، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، لپه و عدس

  امتیاز: 0.00