منو
 صفحه های تصادفی
امام صادق علیه السلام و تأیید عقائد صفوان جمال
تیره پسته
اخلاص امام علی علیه السلام هنگام وضو
خانواده زبان های خویسان
فصل چهارم :بیشتر بدانیم
خواص غذایی و درمانی میوه ها
همسرداری
دانشنامه:درخواست تغییر نام صفحه
رشته های دانشگاهی علوم ریاضی و فنی
رابطه امام سجاد علیه السلام با عبدالملک بن مروان
 کاربر Online
731 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 21 اردیبهشت 1394 [05:28 ]
  برنج بخورید و چاق هم نشوید!
 

برنج بخورید و چاق هم نشوید!

بر خلاف غلات دیگر، برنج سریعتر آماده می شود؛نشاسته آن است راحتی قابل هضم است و عملکرد بالاتر است. برنج باعث اضافه وزن و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می شود.برنج سفید فایده چندانی ندارد، یک پیمانه از آن 200 کاری دارد که به طور خالص نشاسته است و ماده مغذی ندارد. دقیقا مثل سایر غلات آن دارای یک ضعف کلیدی آن را بسیار برای شما خوب نیست.

اما پژوهشگران ثابت کرده اند با یک ترفند ساده می توانید مواد مغذی به برنج اضافه کنید. به گفته یکی از محققان در این روش ، مانند قبل عمل می کنیم با این تفاوت که قبل از ریختن برنج در آب جوش ، به آب چند قطره روغن نارگیل ( حدود 3 درصد وزن برنج) اضافه می کنیم سپس به مدت 12 ساعت آن را در یخچال نگه داری می کنیم.

گفتنی است در این روش لیپید موجود در روغن نارگیل باعث کاهش بخشی از نشاسته برنج می شود هم چنین روغن با نشاسته واکنش داده و ساختار برنج تغییر می کند.

  امتیاز: 0.00