منو
 کاربر Online
1170 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394 [16:10 ]
  آیا باید ادویه‌ها را جدا مصرف کنیم؟
 

آیا باید ادویه‌ها را جدا مصرف کنیم؟

گاهی به علت زیاده‌روی در ترکیب برخی از ادویه‌ها با هم، ترکیبات نامناسبی به وجود می‌آید که هضم غذا را دچار مشکل می‌کند. برای مثال بررسی‌ها نشان می‌دهند، پودر سیر را نباید در غذاهایی استفاده کرد که در آن پیاز هم وجود دارد، در این صورت تمام فواید هر دو آنها خنثی می‌شود و غذا هم طعم مناسب و خوبی پیدا نمی‌کند.

همچنین ادویه‌های گرم مثل زنجبیل، جوز و دارچین که برای کاهش فشار‌خون بسیار مفیدند، نباید همراه با ادویه‌های سبز رنگ استفاده شود؛ زیرا خاصیت آنتی‌اکسیدانی آنها با هم ترکیب می‌شود و تا حدودی از فواید آنها کم خواهد شد. در طب سنتی هم توصیه می‌شود ادویه‌ها را به طور جداگانه به غذاها اضافه کنند و معتقدند مخلوط ادویه‌ها با هم تاثیر خوبی در غذا ایجاد نمی‌کند.

نتایج مطالعات نشان می‌دهد، رزماری ادویه‌ای است که به حفظ سلامت و کنترل وزن کمک می‌کند و این ادویه فراموش شده می‌تواند تاثیر زیادی در عطر و بوی غذاها داشته باشد.

منبع
http://sara.jamejamonline.ir/NewsPreview/1949568227033815142

  امتیاز: 0.00